Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Rapid! Reacţie fabuloasă în studioul Orange Sport: ”Dacă vin cu banii... parcă te-ai duce” | VIDEO EXCLUSIV

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Rapid! Reacţie fabuloasă în studioul Orange Sport: ”Dacă vin cu banii... parcă te-ai duce” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În urma victoriei FCSB-ului cu Chindia, în care a fost titular după o gravă accidentare suferită în urmă cu doar 10 zile, Florinel Coman a vorbit despre transferul vehiculat în ultima vreme, după ce a fost dezvăluit că a fost dorit de Rapid.

Duminică, FCSB a reuşit să înregistreze prima victorie în campionat din acest sezon, după ce a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 3-2, deşi fusese condusă cu 0-2.

Nicolae Dică l-a titularizat pe Florinel Coman şi l-a păstrat în teren aproape 80 de minute, în ciuda faptului că acesta suferise o accidentare gravă acum nici două săptămâni.

Prezent la flash-interviu în urma fluierului final, căpitanul FCSB-ului a fost întrebat despre un posibil transfer la Rapid, după ce a fost confirmat că giuleştenii s-au interesat de acesta.

Reacţia sa, care a dat de înţeles că pentru suma corectă, orice se poate petrece, a stârnit o reacţie fabuloasă în studioul Orange Sport.

Invitaţii Basarab Panduru şi Andrei Vochin şi moderatorul Dan Udrea au dezbătut dacă Florinel Coman, căpitanul FCSB-ului, chiar ar putea face pasul la marea rivală Rapid.

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Rapid

Nu vreau să comentez. Nu am ce să comentez, sincer. Sunt la Steaua (n.r. FCSB), am contract, nu ştiu, dacă vin cu banii... sincer, nici nu...

Chiar nu vreau să... nu mă interesează, joc la Steaua (n.r. FCSB), am avut meci în această seară, sunt fericit că am putut să stau mult pe teren, aşa că...

Joi joc în Conference şi trebuie să facem un meci foarte bun, cu o defensivă foarte bună pentru a ne califica”, a declarat Florinel Coman.

Ce a zis... că dacă vin cu banii, hahaha, parcă te-ai duce. (n.r. de ce să nu se ducă?) Da...

Lui îi convine. 20.000, cât are salariu? Îi dă 30.000 minim, nu? Asta zic şi eu (n.r. că pleacă la bani mai ulţi). A râs, a spus că nu se pune problema.

Crezi că Gigi l-ar vinde dacă dă cinci milioane pe el? Nu? Cinci milioane... parcă te-ai mai gândi să laşi din orgoliu.

Dar nu se pune problema cred”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Erau fotbalişti care erau nu ştiu ce până la moarte, până la viaţă şi au făcut pasul cu o uşurinţă... cei mai până la moarte sunt suporterii şi sunt singurii”, a adăugat Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare