adplus-dvertising
You are here:

Un fotbalist al FCSB-ului, ”dat dispărut” de Basarab Panduru în urma victoriei cu Chindia: ”A jucat?”. Impresiile lăsate de ”Remontada” roş-albaştrilor | EXCLUSIV

Un fotbalist al FCSB-ului, ”dat dispărut” de Basarab Panduru în urma victoriei cu Chindia: ”A jucat?”. Impresiile lăsate de ”Remontada” roş-albaştrilor | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Duminică, Nicolae Dică a reuşit să înregistreze, în sfârşit, prima victorie în campionat după revenirea la FCSB, după două remize la rând, cu FC U Craiova şi CS Mioveni. Roş-albaştrii au revenit de la 0-2 cu Chindia şi s-au impus cu 3-2.

Duminică, FCSB a reuşit să îşi treacă prima victorie în cont după revenirea lui Nicolae Dică pe bancă, împotriva Chindiei Târgovişte, într-o partidă izbitor de similară cu ultimul duel direct dintre cele două.

Ambele confruntări au avut loc pe Arena Naţională, iar în ambele a fsot condusă FCSB cu 0-2 la pauză, înainte de a reveni şi a se impune cu 3-2.

Jucătorii lui Nicolae Dică au fost ajutaţi şi de cartonaşul roşu încasat de Cristian Neguţ în prima repriză, deşi au încasat ambele goluri cât târgoviştenii jucau deja în inferioritate numerică.

În urma partidei, invitaţi în studioul Orange Sport, Andrei Vochin şi Basarab Panduru au analizat jocul dintre cele două, iar discuţia l-a avut pe Bogdan Rusu în prim-plan.

Dacă Panduru l-a ”dat dispărut” pe acesta, Vochin a punctat că atacantul juca al treilea meci la rând, motiv pentru care ar fi putut fi obosit.

Un fotbalist al FCSB-ului, ”dat dispărut” de Basarab Panduru în urma victoriei cu Chindia

M-au surprins cele două goluri marcate de Chindia, nu mă aşteptam, mai ales că rămăseseră în 10 oameni, pe degajările portarului vin golurile, cred că e de vină şi Târnovanu la golul la colţul scurt.

Nu e întâmplător că Tamm dă goluri, mereu aşteaptă mingea, se uită de unde vine, bagă capul în minge, vrea să dea cu capul şi e 3-2.

După care e ratarea fenomenală, magnifică a lui Olaru. Bogdan Rusu a jucat?”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Meciul e marcat de eliminarea din minutul 6, dacă se juca 11 la 11, la ce erori a făcut FCSB în prima repriză, era mult mai greu de întors scorul. Un scor de 2-0 e greu de întors la 11 contra 11.

Nu prea l-am văzut pe Rusu în seara asta, dar e explicabil, e al treilea meci la rând pentru el. E primul meci slab la FCSB, după ce a jucat două meciuri bune”, a punctat Andrei Vochin.

viewscnt
Articole similare