Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Antonio Conte după ce a fost la un pas de bătaie cu Thomas Tuchel la partida Chelsea - Tottenham

Reacţia lui Antonio Conte după ce a fost la un pas de bătaie cu Thomas Tuchel la partida Chelsea - Tottenham
Comentarii

Duminică, Chelsea a primit vizita lui Tottenham, în cea de a doua etapă a Premier League. În minutul 68, Tottenham a egalat cu un gol controversat, care l-a făcut pe Thomas Tuchel să ”erupă”, ajungând la un pas de a sări la bătaie cu omologul său, Antonio Conte.

Reacţia lui Antonio Conte după ce a fost la un pas de bătaie cu Thomas Tuchel la partida Chelsea - Tottenham 

Un nou sezon din Premier League a debutat în week-end-ul trecut, iar a doua etapă a oferit primul derby important al sezonului: Chelsea - Tottenham.

Cele două echipe, rivale locale, au o istorie lungă de confruntări lăsate cu scandal, iar această ediţie a duelului dintre cele două a oferit noi momente tensionate.

După ce deschisese scorul în prima repriză, prin Koulibaly, Chelsea a fost egalată în minutul 68, în urma unui gol marcat de Hojbjerg.

Imediat ce balonul a ajuns în poartă, Thomas Tuchel a izbucnit şi a fost la un pas de a sări la bătaie cu Antonio Conte, fost antrenor pe Stamford Bridge, care se bucura ostentativ în faţa neamţului.

Arbitrii şi staffurile au intervenit pentru a îi despărţi pe cei doi, iar, după mai multe minute de verificări, golul a fost, halucinant, validat.

Antonio Conte şi Thomas Tuchel au primit, fiecare, cartonaşul roşu după acest episod, şi vor fi suspendaţi în următoarea etapă din Premier League.

Conte a vorbit despre nefericitul eveniment care a avut loc în a doua etapă de Premier League.

"Arbitrul mi-a arătat cartonaşul roşu, dar el nu a înţeles dinamica evenimentelor. Dar, e ok, trebuie să accept asta. Există o filmare pentru ca toată lumea să înţeleagă ce s-a întâmplat. Cu siguranţă eu nu sunt pasiv. Dacă văd agresivitate, atunci răspund cu agresivitate, dar, repet, nu asta este problema.

Cred că ne-am bucurat de ceea ce s-a întâmplat, dar data viitoare vom fi mult mai atenţi, nu ne vom mai da mâna şi aşa vom rezolva problema. El stă la banca lui, eu stau la banca mea, alături de staff, şi nu e nicio problemă. E păcat că pentru o astfel de situaţie vom rata următorul meci.", a declarat Antonio Conte.

Afla mai multe despre: antonio contepremier league 

viewscnt
Articole similare