Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E uriaş!". Rapid a dat lovitura: transferul făcut, gratis! Anunţul făcut după înfrângerea cu Petrolul | EXCLUSIV

"E uriaş!". Rapid a dat lovitura: transferul făcut, gratis! Anunţul făcut după înfrângerea cu Petrolul | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Horaţiu Moldovan (24 de ani) a făcut "un salt uriaş" de când apără constant în Giuleşti, iar Rapid a dat lovitura cu transferul său, făcut gratis. Andrei Vochin, expert Orange Sport, a vorbit după înfrângerea din derby-ul cu Petrolul (0-1), ca urmare a unei gafe făcute de Moldovan, dar l-a lăudat pe portar.

Rapid l-a transferat gratis pe Horaţiu Moldovan de la UTA, iar Andrei Vochin crede că formaţia din Giuleşti a dat lovitura, deoarece portarul "a făcut un salt uriaş" după ce s-a impus şi a reuşit să apere constant.

"E uriaş!". Rapid a dat lovitura: transferul făcut, gratis! Anunţul făcut după înfrângerea cu Petrolul | EXCLUSIV

"Primvs Derby", aşa cum este numit derby-ul dintre Rapid şi Petrolul, s-a terminat cu victoria "lupilor galbeni" pe "Ilie Oană". Gicu Grozav a marcat singurul gol al partidei ca urmare a unei gafe făcute de Horaţiu Moldovan, care a scăpat mingea printre mâini, deşi şutul părea uşor de parat.

Totuşi, Horaţiu Moldovan a "scos" Rapidul din multe situaţii dificile cu intervenţiile sale foarte bune, care l-au făcut pe Adrian Mutu să declare că e cel mai bun portar din România.

În direct la Orange Sport, după meci, Andrei Vochin a încercat să-i ridice moralul lui Horaţiu Moldovan şi a vorbit despre "un salt uriaş" pe care l-a făcut goalkeeperul pe care Rapidul l-a adus gratis de la UTA şi a dat lovitura cu transferul său.

Andrei Vochin a spus că Horaţiu Moldovan a dat dovadă de constanţă până acum şi de creştere în joc: "Cred că-i suficient de echilibrat. Lucrurile astea se întâmplă în viaţa lor.

Dacă se întâmplă acum şi se mai întâmplă odată în penultima etapă, nu e o problemă. Bine, să nu fie în vreo luptă la titlu. El a dovedit o constanţă până acum şi o creştere. Faţă de cum era el, portarul numărul 3 pe la CFR Cluj într-o vreme şi unde e ajuns, e un salt uriaş pe care l-a făcut", a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Despre Horaţiu Moldovan s-a scris că ar avea şi o ofertă din Germania, de la Stuttgart, care ar fi oferit în schimbul serviciilor sale nu mai puţin de patru milioane de euro.

În acest sezon, Horaţiu Moldovan a apărat poarta Rapidului în cinci meciuri, iar în două a reuşit să o "închidă". Per total, de la transferul în Giuleşti, goalkeeperul a strâns 56 de patide, dintre care 22 fără gol primit.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermakt.com

Afla mai multe despre: horatiu moldovanrapidtransferhoratiu moldovan transfer rapidhoratiu moldovan andrei vochin 

viewscnt
Articole similare