Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un câştigător al Ligii Campionilor, contactat pentru a prelua o echipă din Liga 1! Antrenorul este interesat: ”Mi-ar plăcea”

Un câştigător al Ligii Campionilor, contactat pentru a prelua o echipă din Liga 1! Antrenorul este interesat: ”Mi-ar plăcea”galerie foto

U Cluj

Comentarii

În urma unui început modest de sezon, în care a însumat doar două puncte din 18 posibile şi niciunul după a doua etapă, U Cluj ia în calcul înlocuirea lui Erik Lincar şi ar avea două posibile variante în vizor.

U Cluj a început bine sezon, chiar dacă nu a reuşit să obţină vreo victorie în primele două meciuri. Totuşi, nou-promovata a dat peste FCSB şi Universitatea Craiova şi a reuşit să obţină două remize.

Nu doar că s-au luptat de la egal la egal cu doi dintre ”granzii” Ligii 1, ci au şi condus în ambele partide şi au scăpat printre degete punctele în ambele instanţe.

În urma primelor două etape, experţii ajunseseră la concluzia că ardelenii vor face faţă în Liga 1 fără probleme, însă U Cluj a pierdut fiecare meci disputat de atunci.

Jucătorii pregătiţi de Erik Lincar au avut adversari mult mai slab cotaţi decât în primele două meciuri, FC Argeş, Petrolul, UTA şi Sepsi, iar în urma înfrângerii de la Sfântu Gheorghe, tehnicianul lui U Cluj a recunoscut că ar putea fi înlocuit.

Leo Grozavu ar fi una dintre opţiunile luate în calcul de conducerea nou-promovatei, în timp ce o altă variantă-bombă i-ar face competiţie fostului antrenor de la Sepsi.

Un câştigător al Ligii Campionilor, contactat pentru a prelua o echipă din Liga 1

Jorge Costa, fostul căpitan al lui Porto, care a ridicat Liga Campionilor, Europa League, opt titluri şi nu numai în cariera de jucător, ar fi interesat de o revenire în România.

Lusitanul a pregătit-o pe CFR în sezonul 2011/2012, când clujenii au cucerit titlul la scurt timp după ce acesta a fost demis, şi a stat şi pe banca lui Gaz Metan ani buni mai târziu, în sezonul 2020/2021.

Antrenorul de 50 de ani a recunoscut că ar fi interesat să antreneze din nou în Liga 1 şi a recunoscut că a fost contactat pentru o revenire, deşi a refuzat să spună ceva concret despre U Cluj.

M-a sunat într-adevăr un agent să mă întrebe dacă sunt interesat să revin în România. Răspunsul a fost şi este pozitiv. Dar n-am purtat încă nicio discuţie concretă cu vreun oficial.

Doar acea tatonare cu impresarul. Mă simt foarte apropiat de fotbalul din România şi mi-ar plăcea să muncesc din nou în acel campionat.

(n.r. dacă o va prelua pe U Cluj) Nu vă supăraţi, dar astea sunt deja chestiuni confidenţiale!”, a declarat Jorge Costa, pentru Playsport.

Ultima echipă pregătită de portughez este CS Sfaxien, din Tunisia, în perioada februarie - aprilie 2022, unde a rezistat doar nouă meciuri,

Afla mai multe despre: jorge costa 

viewscnt
Articole similare