Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif sau Florin Bratu? Echipa din Liga 1 care este în căutarea unui noi antrenor şi-a găsit alesul

Mihai Iosif sau Florin Bratu? Echipa din Liga 1 care este în căutarea unui noi antrenor şi-a găsit alesul

Superliga

Comentarii

Liberi de contract după despărţirile de Rapid, respectiv naţionala U21 a României, Mihai Iosif (47 de ani) şi Florin Bratu (42 de ani) s-au luptat pentru acelaşi post de antrenor din Liga 1. În final, echipa în cauză şi-a găsit alesul.

Mihai Iosif a fost înlăturat de la Rapid la finalul ultimului sezon regular, chiar înaintea ultimei etape, când o înfrunta pe Academica Clinceni, şi a fost înlocuit cu Adi Mutu.

De atunci, giuleştenii şi-au continuat ascensiunea, în timp ce fostul lor antrenor a fost nevoit să privească de pe margine.

De cealaltă parte, Florin Bratu a ajuns la finalul contractului cu FRF şi, conform lui Mihai Stoichiţă, nu a putut ajunge la o înţelegere în privinţa prelungirii.

Rezultatele execrabile obţinute de naţionala U21 în mandatul său nu i-au descurajat pe şefii de la federaţie din a îi oferi un nou contract, însă cele două părţi nu au putut ajunge la un acord.

Cei doi tehnicieni, conform Prosport, ar fi fost în vizorul lui CS Mioveni, care tocmai a renunţat la serviciile lui Alexandru Pelici şi are nevoie de un înlocuitor.

Demis din pricina rezultatelor obţinute în acest sezon, bilanţul fiind unul dezastruos, cu un punct obţinut în şase etape, Pelici era unul dintre cei mai longevivi antrenori din campionatul nostru.

CS Mioveni şi-a găsit un nou antrenor

Conducerea lui CS Mioveni are nevoie să găsească un nou tehnician cât mai repede, iar, după ce a deliberat dacă să îşi încerce norocul cu Iosif sau cu Bratu, ar fi decis să meargă pe mâna lui Flavius Stoican.

Antrenorul care le-a pregătit pe FC U Craiova şi Dinamo în ultimul sezon este mult mai experimentat în ceea ce priveşte o luptă împotriva retrogradării.

Atât Iosif, cât şi Bratu sunt tehnicieni cu foarte puţin experienţă în Liga 1, astfel că este cumva de aşteptat să existe dubii în privinţa aducerii lor la o echipă precum Mioveni.

După ce l-a vândut pe Bogdan Rusu FCSB-ului, echipa argeşeană a devenit favorită la retrogradare, întrucât şi-a pierdut căpitanul şi golgheterul.

Suma de 150.000 de euro acceptată de primarul Ion Georgescu pentru atacant, la care se mai pot adăuga bonusuri de 50.000 -100.000, va părea infirmă dacă Mioveni îşi pierde locul în primul eşalon şi, implicit, banii frumoşi primiţi din drepturile de televizare.

Afla mai multe despre: cs mioveni 

viewscnt
Articole similare