Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Probabil eşti cea mai slabă echipă din Superligă şi faci asta?". Clubul care nu a fost iertat după ultima mişcare: ”Nimeni nu se aştepta” | EXCLUSIV

"Probabil eşti cea mai slabă echipă din Superligă şi faci asta?". Clubul care nu a fost iertat după ultima mişcare: ”Nimeni nu se aştepta” | EXCLUSIV

CS Mioveni

Comentarii

Constantin Zotta şi Basarab Panduru au comentat ultimele mişcări de pe piaţa transferurilor din fotbalul românesc. Cei doi experţi Orange Sport au luat la ţintă un club din Superligă pentru faptul că au vândut cel mai bun jucător din lot în schimbul unei sume modice, 100.000 de euro.

FCSB a anunţat, luni, oficializarea a două transferuri: David Miculescu, şi Bogdan Rusu.

Pentru jucătorul adus de la UTA Arad, vicecampioana va plăti 1,7 milioane de euro, în timp ce pentru fotbalistul luat de la CS Mioveni va achita, în primă fază, 100.000 de euro.

 

"Probabil eşti cea mai slabă echipă din Superligă şi faci asta?"

Cel din urmă transfer a fost analizat şi de Constantin Zotta şi Basarab Panduru.

Zotta nu înţelege cum Mioveni, o echipă care a evitat la limită retrogradarea în sezonul trecut, a acceptat să se despartă de golgheterul şi, în acelaşi timp, cel mai important jucător din lot, mai ales în schimbul unei sume modice, de 100.000 de euro,

Prin urmare, după cedarea lui Rusu, expertul Orange Sport o consideră pe formaţia argeşeană cea mai slabă echipă din prima divizie din România.

"Echipa Mioveniului probabil că e cea mai slabă din Liga 1 (n.r. Superligă), mai ales după plecarea lui Rusu. Ce pui în locul lui Rusu?

Toată lumea zice că eşti cea mai slabă şi vinzi cel mai important jucător. Pentru 100.000 de euro nu l-aş fi dat. Nimeni nu se aştepta să scape de retrogradare, de baraj, iar anul ăsta e şi mai greu, nu? Ce faci cu 100.000 de euro?",  a declarat fostul arbitru, la Orange Sport.

De altfel, şi Panduru a trimis critici spre formaţia din Mioveni, care consideră că aceasta nu poate face nimic cu suma primită de la FCSB.

"Mioveni trebuia să ţină cu dinţii de doi oameni. Rusu şi Pelici. Echipa a rămas cu Pelici, care cu nebunia lui a păstrat echipa în prima ligă, cu invenţiile lui.

Cred că e o mare greşeală cu suta de mii luată, nu faci nimic. Poate îl iei pe Mamut", a adăugat Panduru. 

Bogdan Rusu s-a transferat la FCSB după ce a dat două goluri campioanei CFR Cluj, chiar în Gruia, în etapa precedentă din Superligă, şi a intrat deja sub comanda lui Nicolae Dică în vederea deplasării de la Dunajska Streda.

Afla mai multe despre: cs mioveni 

viewscnt
Articole similare