Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hermannstadt nu a pierdut în primele 3 etape, dar Marius Măldărăşanu rămâne sceptic după egalul cu Botoşani: ”Sunt probleme, au tot fost promisiuni!”

Hermannstadt nu a pierdut în primele 3 etape, dar Marius Măldărăşanu rămâne sceptic după egalul cu Botoşani: ”Sunt probleme, au tot fost promisiuni!”

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, luni seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a treia din Superligă.

Pentru FC Hermannstadt a marcat Paraschiv, în minutul 53, iar pentru FC Botoşani a punctat Florescu, în minutul 72, din penalty. La Hermannstadt sunt cunoscute problemele financiare al echipei.

La finalul meciului, antrenorul sibienilor a spus că au fost promisiuni, dar nimic nu s-a rezolvat încă. El spune că este o situaţie greu de gestionat. 

”Sunt probleme, au tot fost promisiuni! Nu cred că e bine să vorbesc eu”

”Când conduci cu 1-0 şi faci o a doua repriză bună, speri la mai mult. Am început rău prima repriză, au jucători cu calitate de la mijloc în sus, a fost nevoie de efort din partea noastră, am echilibrat, am pus presiune. A doua repriză am început bine, acţiuni bune, am avut progresie bună, apoi a venit acea greşeală, a fost penalty, s-a văzut de pe bancă.

Am câştigat un punct cu o echipă bună, trebuie să fim realişti, chiar dacă sunt dezamăgit. Avem 5 puncte, puteam mai mult, însă e mult de muncă, mai avem de lucrat la încredere. Am spus mereu, e primul an în Superligă, încercăm să ne menţinem, e cel mai greu an. Considerăm că avem o echipă bună, nu vreau să folosesc cuvintele salvare de la retrogradare.

Sunt probleme în continuare, au tot fost promisiuni, nu cred că e bine să vorbesc eu. Băieţii au fost înţelegători, dar nu ne este uşor, nouă, staff-ului, să gestionăm această situaţie”, a declarat Marius Măldărăşanu. 

La finalul meciului, Mihai Teja, antrenorul lui FC Botoşani, spune că echipa lui putea obţine mai mult. El a vorbit despre trecutul lui la Mediaş şi a declarat că nu înţelege cum o echipa ca Gaz Metan a ajuns în faliment. 

”Ne doream să câştigăm. Am făcut o primă repriză destul de slabă, nu ne-am creat ocazii, nu am avut dinamică bună şi nici circulaţie rapidă a balonului. Am luat un gol. Am încercat să preluăm iniţiativa, am revenit în joc şi am avut ocazii, dar nu am reuşit să înscriem.

Îmi doream mai mult şi ca rezultat şi ca joc. Putem mult mai mult şi sper să devenim o echipă mai omogenă şi mai incisivă. Trebuie să fim atenţi pe faza defensivă. Am luat un gol simplu, de evitat. Mai e mult de lucrat la omogenitate, la dinamica jucătorilor. Mai sunt multe de lucrat pentru a scoate din joc un adversar care se pune pe două linii, aşa cum a fost Hermannstadt.

Sunt sentimente frumoase, am avut două mandate foarte bune la Mediaş şi îmi pare rău că echipa nu mai există. Toată lumea e supărata, nici acum nu ştiu de ce s-a întâmplat asta. Nu pot să îmi dau seama.

O echipă care avea echilibru financiar, a fost şi în play-off şi în cupele europene. Am întâlnit oameni frumoşi, cu calitate, am făcut şi o parte din istoria lor. Îmi doresc ca fotbalul medieşean să revină, e destul de greu, dar îmi doresc”, a declarat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: hermannstadt-marius măldărăşanu-botoşani-mihai teja 

viewscnt
Articole similare