Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Popa a acceptat oferta FCSB-ului în condiţiile impuse de Gigi Becali, cu un salariu sub cel al colegilor. "Am renunţat şi la 200.000 de euro"

Adi Popa a acceptat oferta FCSB-ului în condiţiile impuse de Gigi Becali, cu un salariu sub cel al colegilor. "Am renunţat şi la 200.000 de euro"

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul Academicii Clinceni, Adi Popa, a dezvăluit cum a decurs perioada petrecută la FCSB, după ce a revenit în 2019.

Adi Popa, despre FCSB: "Am avut unul dintre cele mai mici contracte din perioada lor"

Fotbalistul s-a despărţit de FCSB, după ce Gigi Becali l-a băgat în şomaj tehnic. Mai mult, cele două părţi s-au judecat, după ce fotbalistul a fost nemulţumit. 

"Semnasem un contract pe doi ani, un an împrumut şi încă un an, a venit pandemia, al doilea contract n-a mai fost înregistrat şi m-am trezit că după ce am stat patru luni acasă, a trebuit să-mi caut echipă. Am revenit când echipa era pe ultimul loc, nu am venit când era lapte şi miere, când erau foarte mulţi accidentaţi. Nu sunt nerecunoscător, eu renunţând la peste 200.000 euro că să revin la acest club, nu ştiu câte persoane ar face acest lucru.

Am avut unul dintre cele mai mici contracte din perioada lor, în primul an aveam 5000 de euro, când media era de 10.000 şi mai aveam nevoie de un singur meci că să mi se facă un contract ca al celorlalţi. Deşi jucasem toate meciurile, la meciul cu Viitorul am stat pe bancă şi am ratat clauza. Şi am rămas pe acel contract până....", a declarat fostul fotbalist de la FCSB pentru Look Sport LIVE. 

La 32 de ani, Adi Popa vrea să se transfere în zona Golfului, pentru a-şi asigura un final de carieră liniştit. "Mi-aş dori să prind un contract în străinătate, nu mă mint, sunt conştient şi realist că va fi greu în Europa.Mi-aş dori să prind un contract în zona Golfului, sunt la apus şi trebuie să-mi asigur viitorul pentru mine şi familia mea", a mai spus "Motoreta". 

Afla mai multe despre: adi popafcsbadi popa contract 

viewscnt
Articole similare