Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia furioasă a Anamariei Prodan după ce a aflat că Ianis Stoica ar fi părăsit-o pentru Giovanni Becali: ”I-am fost de multe ori ca a doua mamă”

Reacţia furioasă a Anamariei Prodan după ce a aflat că Ianis Stoica ar fi părăsit-o pentru Giovanni Becali: ”I-am fost de multe ori ca a doua mamă”

FCSB

Comentarii

În cursul zilei de luni, Gigi Becali anunţa că Ianis Stoica a semnat cu vărul Giovanni, deşi era sub contract cu Anamaria Prodan.

Ianis Stoica este noua perlă a FCSB-ului şi a lui Gigi becali, iar, pe lângă mai multe cluburi importante din Europa, se apre că şi impresarii se bat pentru serviciile sale.

Anamaria Prodan este cea ce l-a adus la FCSB şi care îl reprezenta pe atacant, până când Gigi Becali a anunţat că internaţionalul român de tineret a semnat cu vărul său, Giovanni.

Nu am treabă, nici nu ştiam. M-a sunat Giovanni şi mi-a spus: 'a venit taică-su lui Ianis că vrea să semneze cu firma noastră“. M-a întrebat: 'Esti de acord?'.

I-am răspuns că n-am nicio treabă. Deci, ce scandal să fie? E problema domniei sale (n.r. – Anamaria Prodan), nu mai vreau să aud de ea, nu am treabă cu ea”, spunea Becali, la Pro X.

Anamaria Prodan a fost surprinsă de veşti, întrucât susţine că ar avea mesaje de la Ianis Stoica şi tatăl său care infirmă orice lucru de acest fel.

Însă, în cazul în care chiar şi-a pierdut clientul, impresara a afirmat va face în aşa fel în cât să obţină fiecare clauză inclusă în contract, spunând şi că ar arăta caracterul adevărat al fotbalistului.

Anamaria Prodan a mai trecut prin aceeaşi situaţie în urmă cu aproape un an, atunci când Dennis Man s-a transferat la Parma.

Deşi îl impresaria pe ”tricolor”, fraţii Becali s-au băgat peste ea şi au rezolvat mutarea, ”furându-i” şi banii, şi clientul.

Reacţia furioasă a Anamariei Prodan după ce a aflat că Ianis Stoica ar fi părăsit-o pentru Giovanni Becali

Nu am niciun fel de problemă. Sunt obişnuită cu circul lui Gigi Becali. Atât poate! Ianis are semnat cu noi un contract beton, a încasat nişte bani şi, dacă aşa a înţeles să se comporte şi să mă respecte, înseamnă că atât poate şi jucătorul.

Eu am însă mesaje de la el şi de la tatăl lui, în care infirmă clar că ar fi semnat ceva cu Giovanni. Oricum, Ianis are trecute nişte clauze de despăgubire mult mai mari decât la Man, pentru că atunci lucram mai soft.

Pentru Ianis am fost de multe ori ca a doua mamă. Dacă de Man se mai auzise prin liga secundă, de Ianis habar n-avea nimeni. L-am adus la FCSB de printr-o ligă anonimă de juniori din Germania.

Eu am crezut mereu că jucătorii au înţeles cum i-am ajutat în toată viaţa mea, nu i-am păcălit niciodată, nu le-am greşit contractele, dar dacă respectul faţă de nişte angajamente nu există, atunci vom aplica la milimetru toate prevederile din documente.

Poate că sunt unii jucători milionari, care-şi permit să achite nişte clauze. Dar sunt mulţi care nu intră în această categorie şi preferă să nu încalce nişte acte pe care şi le-au asumat prin semnătură.

Dacă se va adeveri că lucrurile stau aşa, e mai bine că se întâmplă la început anumite lucruri, fiindcă-ţi dai seama de puterea mentală a jucătorilor. Realizezi cu cine ai de-a face.

Păi cum poate proceda dacă prinde la un moment dat un contract de milioane de euro şi trebuie să plătească agenţilor un procent de zece la sută?! E vorba despre educaţie şi caracter”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare