Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | David Popovici, interviu inedit de 1 Decembrie! Trupa românească pe care o apreciază imens şi mesajul său de Ziua Naţională

VIDEO | David Popovici, interviu inedit de 1 Decembrie! Trupa românească pe care o apreciază imens şi mesajul său de Ziua Naţională

Special

Comentarii

David Popovici a oferit un interviu pentru Telekom Sport, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

David Popovici este unul dintre cei mai promiţători tineri sportivi români şi un exemplu de urmat pentru toţi oamenii din ţară.

Cu ocazia Zilei Naţionale, Popovici a vorbit oferit un interviu pentru Telekom Sport, în care a vorbit despre trupa românească preferată, dragostea de ţară şi mentalitatea de învingător.

De Ziua Naţională noi ţi-am pregătit un cadou, deja tricoul este purtat de tine, tricoul cu lupul dacic, iată şi căciula dacilor

S-o port. Ia... asta-i faţa? Hai să vedem cât de nasol arăt? Aşa.

Asculţi muzică românească, trupa Subcarpaţi e preferata ta. Ce înseamnă pentru tine ideea de România?

Ideea de România mi-a întărit-o foarte tare şi Subcarpaţi, pentru că ei fac ceva foarte frumos. Iau folclorul, iau limbă română, îl reintrepretează şi folclorul, şi limba română şi fac să iasă ceva chiar şi mai bine decât ceea ce era la început şi pentru asta îi apreciez foarte tare.

Ce înseamnă pentru mine România? Pentru mine România înseamnă acasă şi înseamnă mai mult oamenii, care de cele mai multe ori sunt oameni mişto.

Cum ar trebui să fie românii nu doar de 1 Decembrie, pentru că, din păcate, am ajuns să spunem că iubim România doar de 1 Decembrie. Ar trebui să iubim România în fiecare zi

Sunt de acord.

Şi cum ar trebui românii să fie în fiecare zi?

Cred că să aibă acelaşi sentiment de mândrie pe care îl au şi de 1 Decembrie. Sunt convins că avem greşelile noastre în sistem, în multiplele sisteme pe care le avem, însă ar trebui să fim mai buni.

Întotdeauna e valabil asta, nu numai că se schimbă anul, că vine Crăciunul, că vine 1 Decembrie. Sa îţi doreşti să fii mai bun întotdeauna.

Eşti un sportiv care performează în permanenţă. Ar trebui să urmeze românii modelul lui David Popovici?

Deşi sper să inspir cât mai multă lume, cred că toată lumea ar trebui să fie... Ionel Ionescu să fie Ionel Ionescu, David Popovici - David Popovici, fiecare să se bazeze pe personalitatea lui. Eu asta vreau să fac. Sper să îndemn cât mai multă lume să se îndrepte către un stil de viaţă sănătos.

Un mesaj românilor de Ziua Naţională?

La mulţi ani, de Ziua Naţională, românilor de pretutindeni!

                                                                                                                                                                                                                                                   Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: david popovici 

viewscnt
Articole similare