Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Variantă bombă pentru banca tehnică a lui Dinamo! Adi Mutu, dorit de jucători în locul lui Mircea Rednic. Reacţia ”Briliantului”

Variantă bombă pentru banca tehnică a lui Dinamo! Adi Mutu, dorit de jucători în locul lui Mircea Rednic. Reacţia ”Briliantului”
Comentarii

Jucătorii lui Dinamo nu l-ar mai vrea pe Mircea Rednic pe banca echipei, ci ar dori ca Mutu să îl înlocuiască pe ”Puriu”.

Mircea Rednic a venit la Dinamo în locul lui Dario Bonetti, după ce italianul condusese echipa într-una dintre cele mai ruşinoase perioade din istoria clubului.

Deşi avea un lot format aproape exclusiv din juniori şi fotbalişti de la echipa secundă, Bonetti a început bine sezonul, graţie unor prestaţii incredibile ale lui Sorescu, cu două victorii din primele trei meciuri.

Atunci a început o serie neagră pentru ”câini”, care urmau să piardă şapte meciuri la rând, Bonetti fiind înlocuit după a cincea dintre acestea, 0-6 cu FCSB.

Sorin Colceag a stat pe bancă două jocuri, dar şi el a fost umilit de o rivală, Universitatea Craiova, 0-5, înainte ca Mircea Rednic să revină în Ştefan cel Mare.

Deşi a încheiat seria de înfrângeri, graţie unui egal cu UTA, în care ”câinii” au fost egalaţi în minutul 90+5, Rednic încă nu a obţinut prima victorie după întoarcere.

Mai mult, antrenorul a intrat în dispute cu diverşi fotbalişti şi oficiali, cel mai bun exemplu fiind ruptura foarte publică avută cu Sorescu.

Nemulţumit de atitudinea şi radnamentul său, Rednic i-a luat banderola ”tricolorului” şi l-a atacat, atât public, cât şi privat. Au fost zvonuri chiar că antrenorul i-ar fi pus mâna în gât lui Sorescu în urma unui meci mai slab.

Variantă bombă pentru banca tehnică a lui Dinamo

Astfel, confrom prosport.ro, jucătorii din Ştefan cel Mare şi-ar fi pierdut răbdarea cu ”Puriul” şi ar dori ca în locul său să fie adus Adi Mutu, liber de contract după despărţirea de FC U Craiova.

”Briliantul” a fost întrebat despre posibilitatea de a o prelua pe Dinamo, însă nu a vrut să comenteze, din respect faţă de Mircea Rednic.

Nu vreau să vorbesc despre asta, nu vreau să îi creez lui Rednic un disconfort. Eu am lucrat cu anumiţi jucători de acolo atunci când eram director general.

Probabil că băieţii ştiu felul în care antrenez eu şi de asta ar fi făcut asta. Îmi pare rău că Dinamo nu se ridică la nivelul din trecut.

Trece printr-o perioadă financiară grea, sezonul ăsta nu a plecat tocmai ok şi rişti să termini şi mai prost.

Sper ca în decembrie să aducă jucători cu mai multă calitate şi să îmbunătăţească jocul echipei.

Nu au şanse la play-off, dar în play-out pot face o figură frumoasă şi să arate mai bine în sezonul viitor”, a declarat Mutu, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare