adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | Denis Alibec l-a impresionat pe un fost star al lui FC Barcelona: ”A venit la noi să-l caute”

EXCLUSIV | Denis Alibec l-a impresionat pe un fost star al lui FC Barcelona: ”A venit la noi să-l caute”

Liga 1

Comentarii

Un fost star de la FC Barcelona a rămas impresionat de atacantul Denis Alibec.

Denis Alibec este unul dintre cei mai talentaţi atacanţi români, care însă are de suferit din cauza comportamentului excentric.

Calitatea i-a fost însă apreciată inclusiv de un fost star de la FC Barcelona, care a ţinut să-l felicite.

Un fost star al lui FC Barcelona, impresionat de Alibec

Mihai Stoica a povestit cum a reuşit Denis Alibec să-l impresioneze pe un fost star al lui FC Barcelona, după unul dintre cele mai bune meciuri din cariera internaţionalului român.

S-a întâmplat pe 23 august 2017, în preliminariile Champions League. Atunci, FCSB a jucat cu Sporting Lisabona, însă n-a avut absolut nicio şansă şi portughezii s-au impus cu 5-1.

Totuşi, în ciuda rezultatului, Denis Alibec, care atunci era la FCSB, a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Atunci, Sporting a deschis scorul în minutul 13, prin Doumbia. În minutul 20, Denis Alibec a reuşit să capteze toată atenţia. Internaţionalul român a făcut o cursă excelentă, a trecut uşor de Mathieu şi a şutat periculos.

Portarul lui Sporting a respins cu greu mingea, însă Junior Morais a venit din spate şi a înscris golul egalizator. Ulteriro, Sporting a reuşit să înscrie încă 4 goluri, dar apărarea portughezilor a avut în continuare de luptat cu Denis Alibec.

După meci, Mihai Stoica a dezvăluit că Jeremy Mathieu, fost star la FC Barcelona, a venit în vestiarul FCSB-ului special să-l felicite pe Denis Alibec. Impresionat de evoluţia atacantului român, Mathieu i-a propus şi un schimb de tricouri:

”După meci, Mathieu, care de abia venise de la Barcelona, a venit în vestiar la noi să-l caute pe Alibec, să-i dea tricoul, pentru că l-a făcut Alibec praf”, a dezvăluit Mihai Stoica la Telekom Sport.

Acum retras, Jeremy Mathieu a jucat în perioada 2014-2017 la FC Barcelona, timp în care a reuşit 91 de apariţii, 4 giluri şi 3 assist-uri. Fost internaţional francez, Mathieu s-a retras în vara lui 2020, de la Sporting Lisabona.

viewscnt
Articole similare