Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul de la FCSB care l-a dat pe spate pe MM Stoica: ”E cel mai talentat fotbalist cu care am lucrat”. Răspuns pentru Florin Bratu | EXCLUSIV

Jucătorul de la FCSB care l-a dat pe spate pe MM Stoica: ”E cel mai talentat fotbalist cu care am lucrat”. Răspuns pentru Florin Bratu | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica i-a răspuns direct lui Florin Bratu, după ce selecţionerul U21 a vorbit despre Tavi Popescu.

Apărut la FCSB în jurul jumătăţii sezonului trecut, Tavi Popescu a reuşit să se impună la prima echipă de la vârsta de doar 17 ani şi a devenit aproape instant una dintre noile perle ale lui Becali.

Deşi nu a jucat mereu cât de bine ar fi putut, fiind tânăr, internaţionalul român de tineret a primit foarte multe şanse la FCSB, pentru că finanţatorul echipei speră să ia o sumă consistentă pentru el.

Afectat de câteva accidentări în ultima vreme şi, foarte recent, de Covid, atacantul celor de la FCSB nu a reuşit încă să se ridice la aşteptările mult prea mari de pe umerii săi.

Iar selecţionerul U21, care ar trebui să îl îndrume şi să îl ajute să se dezvolte, a pus şi mai multă presiune pe el cu ultima declaraţie.

Florin Bratu a afirmat că, deşi a avut accidentări, Popescu ar trebui să se reinventeze, întrucât jucătorii din Liga 1 îi ştiu deja partitura.

MM Stoica, răspuns pentru Florin Bratu

MM Stoica i-a luat apărarea fotbalistului său şi i-a transmis lui Florin Bratu să ”nu se mai bage în seamă”, puncâtnd că Tavi Popescu e cel mai talentat jucător cu care a lucrat vreodată.

E fals ce se discută despre Octavian Popescu, discută, dar... ca să nu folosesc cuvinte grele, oameni care nu percep foarte bine, care nu percep în profunzime fenomenul ăsta...

Octavian Popescu, care e în criză, cum spun unii, a dat patru goluri în sezonul ăsta. Nu e nicio criză la Popescu, a, că Octavian Popescu unu la unu cum dezechilibra şi nu mai spun câte penalty-uri putea să scoată, dar uitaţi-vă la Colţescu la meciul cu Botoşani.

Oameni care ori nu se uită la meciuri, ori au impresia că trebuie să vorbească şi ei ca să fie auziţi... să ne lase în pace unii care trebuie să se bage neapărat în seamă.

E cel mai talentat fotbalist pe care l-am avut eu la o echipă de fotbal de când m-am apucat, din 1992”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare