Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu îi sare în apărare lui Denis Alibec după ce a fost exclus din lot de Dan Petrescu: ”Poate să emită pretenţiile astea”

Adi Mutu îi sare în apărare lui Denis Alibec după ce a fost exclus din lot de Dan Petrescu: ”Poate să emită pretenţiile astea”

CFR Cluj

Comentarii

Denis Alibec a fost exclus de Dan Petrescu din lotul echipei, în urma comportamentului de la ultima partidă.

Denis Alibec a fost exclus din lotul CFR-ului de Dan Petrescu, în urma comportamentului atacantului de la ultimul meci, comportament ce a produs o ruptură între jucător şi antrenor.

La partida cu Clinceni, câştigată de ardeleni cu 2-0, Denis Alibec a fost lăsat pe bancă de Dan Petrescu, iar tehnicianul nu a simţit nevoia să îl introducă pe atacant pe teren.

Supărat, Alibec a dispărut de pe bancă în timpul jocului. Atacantul susţine că a plecat la toaletă şi a revenit ulterior pe marginea terenului.

Însă, antrenorul său nu a fost impresionat de scuză şi a luat decizia de a îl exclude din lot şi a se ”descotorosi” de el în iarnă.

Împrumutat de la Kayserispor, atacantul ar putea reveni în Turcia, la echipa ”mamă”, sau chiar la noua formaţie a lui Marius Şumudică, Yeny Malatyapsor.

Adi Mutu îi sare în apărare lui Denis Alibec

În urma disputei, Adi Mutu i-a sărit în apărarea lui Alibec. ”Briliantul”, care îl cunoaşte pe atacantul CFR-ului de când lucra la FRF, a afirmat că acesta poate emite pretenţii, întrucât este jucător de naţională.

Mutu a clarificat însă că, în astfel de situaţii, doar cei implicaţi cunosc mai bine ce s-a întâmplat, dar a punctat că îl consideră pe Alibec ”un băiat de nota 10”.

Îl ştiu pe Denis foarte bine. Când eram manager la echipa naţională am avut mai multe discuţii cu el. E un caracter frumos, e un băiat de nota 10.

Eu cred că discuţiile astea între el şi Dan Petrescu sunt normale, poate să emită pretenţiile astea pentru că e jucător de echipa naţională.

Ce face Dan e altă mâncare de peşte şi face ce doreşte. Îmi pare rău că a fost exclus din lot, dar Dan Petrescu ştie cel mai bine ce s-a întâmplat.

Nu ai ce să îi spui că e antrenorul echipei, dar anumite discuţii sunt normale. Depinde cum le gestionezi”, a declarat Adi Mutu, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: cfr cluj denis alibec 

viewscnt
Articole similare