Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a intrat Laszlo Dioszegi în vestiarul lui Sepsi după victoria din cupă cu Chindia: ”Sper că a venit cu ceva”

De ce a intrat Laszlo Dioszegi în vestiarul lui Sepsi după victoria din cupă cu Chindia: ”Sper că a venit cu ceva”
Comentarii

Sepsi a reuşit să se califice în semifinalele Cupei României, după ce a trecut de Chindia, scor 2-1.

Sepsi a reuşit să se califice în semifinalele Cupei României, la nici măcar doi ani de când a pierdut finala competiţiei împotriva FCSB-ului.

După ce au remizat cu Chindia în ultima etapă de campionat, covăsnenii au reuşit să o învingă pe echipa pregătită de Emil Săndoi în cupă, scor 2-1.

Jucătorii lui Cristiano Bergodi conduceau cu 2-0 deja la pauză, graţie a două greşeli individuale necaracteristice ale jucătorilor târgovişteni.

Chindia ar fi putut reveni în joc însă, având în vedere că a avut un penalty clar neacordat şi a reuşit să reducă mai târziu din diferenţă.

Însă, în final, jucătorii de la Sfântu Gheorghe au reuşit să ţină de rezultat, iar Sepsi s-a calificat în semifinalele Cupei. Covănsnenii visează că pot prinde finala şi câştiga un prim trofeu important din istoria clubului.

De ce a intrat Laszlo Dioszegi în vestiarul lui Sepsi după victoria cu Chindia

După meci, spiritele erau ridicate în tabăra echipei lui Cristiano Bergodi, iar jucătorii au sărbătorit calificarea în vestiar, unde li s-a alăturat şi patronul Laszlo Dioszegi.

Deşi conducătorul clubului nu îşi permite să intre în vestiarul echipei de obicei, de această dată li s-a alăturat pentru a îi felicita pentru victorie, a speculat Cristi Bărbuţ.

Fotbalistul lui Sepsi era la interviul de după meci când a auzit bucuria din vestiar, glumind că speră că Dioszegi a adus ceva cu el.

”(n.r. a intrat patronul în vestiar) Nu am văzut, dar aud acum băieţii. Sper să vină cu ceva...glumesc, nu ştiu, probabil a venit să ne felicite.

Am ajuns până aici, normal că nu vrem sa ne oprim aici, normal că eu consider că putem să ne calificăm”, a declarat Cristi Bărbuţ.

În următoarea rundă, Sepsi are şase posibile adversare, întrucât nu s-au jucat încă celelalte sferturi.

Echipele care se pot califica sunt FC Buzău, FC Voluntari, Poli Timişoara, FC Argeş, CSO Filiaşi şi campioana en-titre, Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare