Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Compagno a semnat cu FCSB. Cât a plătit Becali şi ce procente a păstrat Mititelu dintr-un viitor transfer al atacantului

OFICIAL | Compagno a semnat cu FCSB. Cât a plătit Becali şi ce procente a păstrat Mititelu dintr-un viitor transfer al atacantului

FCSB

Comentarii

FC U Craiova 1948 a anunţat, pe reţelele de socializare, transferul atacantului Andrea Compagno la FCSB.

"Fotbal Club Universitatea 1948 şi FCSB au ajuns la un acord privind transferul lui Andrea Compagno la echipa din capitală pentru suma de 1.500.000€ + 10% dintr-un viitor transfer.

Clubul îi mulţumeşte lui Andrea pentru tot ce a realizat ca jucător al echipei şi îi urează mult succes în următoarea provocare" , a fost comunicatul postat de FC U Craiova 1948.

Crescut la juniorii Cataniei, Andrea Compagno a mai bifat în carieră echipe de tradiţie din Serie A, printre care şi Torino, însă atacantul italian n-a reuşit să evolueze şi la nivelul primei ligi. După transferuri la echipe din ligile inferioare, Compagno a bătut palma, în vara lui 2018, cu Tre Fiori, din San Marino.

La doar doi ani distanţă, atacantul de 26 de ani a semnat cu FC U Craiova 1948, alături de care a reuşit să promoveze în Superligă. Cu un start excelent de sezon, Compagno a intrat în atenţia echipelor importante din fotbalul românesc, iar acum a semnat cu FCSB.

Andrea Compagno este în acest moment golgheterul Superligii, cu 5 goluri marcate.

  • 500 de mii de euro valorează Andrea Compagno, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare