Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | U Craiova a transferat un fundaş central: ”Mă bucur că sunt aici”. Care a fost suma de transfer

OFICIAL | U Craiova a transferat un fundaş central: ”Mă bucur că sunt aici”. Care a fost suma de transfergalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat oficial că l-a transferat pe Bogdan Mitrea.

Mirel Rădoi a primit fundaşul pe care l-a tot cerut în această perioadă. Universitatea Craiova a anunţat oficial că l-a transferat pe Bogdan Mitrea.

Fundaşul în vârstă de 34 de ani vine de la Sepsi şi echipa din Bănie a plătit 250.000 de euro pentru acest transfer.

Prima reacţie a lui Bogdan Mitrea după ce s-a transferat la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a cerut, printre altele, întăriri în centrul apărării. Mai ales că Paul Papp a picat în dizgraţie după ce şi-a lovit un adversar pe tuneul de la vestiare şi a fost eliminat în turul cu Hapoel Beer Sheva.

Iniţial, oltenii au purtat discuţii cu Gabi Tamaş, însă negocierile au picat. Până la urmă, Universitatea Craiova a trimis o ofertă de 100.000 de euro pentru Bogdan Mitrea.

Cei de la Sepsi au fost însă nemulţumiţi de sumă, astfel că şefii echipei din Bănie au fost nevoiţi să achite clauza de reziliere, care a fost de 250.000 de euro.

Potrivit anunţului oficial, Bogdan Mitrea a semnat un contract pe doi ani:

”Mă bucur că sunt aici. Tot ceea ce înseamnă Universitatea Craiova în istoria fotbalului românesc, în ultimii ani, m-a determinat să vin în Bănie”, a spus Bogdan Mitrea pentru site-ul oficial al clubului.

Fundaşul în vârstă de 34 de ani şi-a început cariera la FCM Turda şi a mai jucat de-a lungul carierei pentru Poli Iaşi, Viitorul (n.r. în prezent Farul), Ascoli, FCSB, AEL Limassol, Doxa Katokopias şi Spartak Trnava.

La Sepsi s-a transferat în vara lui 2020 şi de atunci a jucat în 92 de partide, a marcat 12 goluri şi a reuşit 6 assist-uri.

În acest sezon, Bogdan Mitrea a strâns în total 9 apariţii pentru Sepsii, timp în care a înscris un gol.

Bogdan Mitrea poate debuta chiar în această diseară, în meciul cu FC Botoşani, meci transmis în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: mitrea 

viewscnt
Articole similare