Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare surprinzătoare de la Farul. A plecat de la Hagi şi a semnat deja cu o nouă echipă

Plecare surprinzătoare de la Farul. A plecat de la Hagi şi a semnat deja cu o nouă echipăgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Farul Constanţa traversează o perioadă foarte bună, iar lotul format de Gheorghe Hagi pare să dea rezultatele mult aşteptate, în special datorită evoluţiilor tinerilor jucători.

Farul Constanţa este liderul la zi al Superligii. Echipa lui Gheorghe Hagi s-a impus clar în deplasarea de la CFR Cluj şi a câştigat partida cu scorul de 3-1, după ce a revenit de la 0-1.

Toate cele trei goluri au fost marcate de fotbalişti crescuţi în academia de la Ovidiu a lui Gheorghe Hagi. Pitu şi Munteanu, cu două goluri, au adus victoria Farului, cei doi fiind două dintre "produsele" de export de mare calitate ale "Regelui".

De altfel, Pitu şi Munteanu au fost crescuţi, la fel ca alte nume importante scoase în fotbalul mare de Farul Constanţa, de unul dintre cei mai importanţi colaboratori ai lui Gheorghe Hagi. Nicolae Roşca a pregătit încă de la începutul proiectului grupele de copii şi juniori ale clubului, iar în palmaresul său se regăsesc titluri naţionale la diferite grupe de vârstă, printre care şi U16 sau U19.

Astfel, oficialii FRF au intrat în legătură cu reprezentanţii Farului şi l-au ofertat pe Nicolae Roşca. Antrenorul a acceptat oferta venită din partea federalilor, astfel că a preluat deja naţionala României U16.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare