Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoltă în rândul fotbaliştilor de la Hermannstadt după ce n-au fost plătiţi: "Să ne lase să plecăm şi să ne vedem fiecare de treaba lui"

Revoltă în rândul fotbaliştilor de la Hermannstadt după ce n-au fost plătiţi: "Să ne lase să plecăm şi să ne vedem fiecare de treaba lui"

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui Hermannstadt, Marius Măldărăşanu, şi jucătorii Daniel Paraschiv şi Mihai Butean au oferit primele reacţii după remiza cu FCSB, scor 2-2. Jucătorii au fost cei revoltaţi de situaţia în care a ajuns echipa.

Probleme financiare la Hermannstadt, care a remizat cu FCSB, scor 2-2

Măcinată de probleme financiare care l-au îndepărtat pe Dani Coman din conducere, cu jucători neplătiţi şi cu un moral scăzut, echipa sibiană a reuşit un nou rezultat pozitiv în Superligă. 

FCSB a terminat la egalitate pe teren propriu, duminică, cu formaţia FC Hermannstadt, scor 2-2, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

Marius Măldărăşanu n-a vrut să discute din nou despre problemele financiare, întrucât s-a săturat, şi a preferat să se axeze pe meci, dar şi pe situaţia echipei. 

"Meritam trei puncte, am avut joc cursiv, situaţii de a marca, de a face 3-1. Defensiv băieţii au stat bine, apoi s-a întâmplat ce nu trebuia să se întâmple. Apare frustrarea, iar asta probabil se va întoarce. Nu e vorba despre un secret. 

Băieţii vorbesc despre probleme şi între ei, şi cu noi, staff-ul, dar la acest flash nu vreau să vorbesc despre situaţia financiară. Aceleaşi întrebări sunt mereu, m-a săturat. Asta înseamnă să ai o stabilitate la echipă, nu e un secret, pui un antrenor un an şi vezi ce s-a construit. Le-am spus jucătorilor că nu vrem să ne batem la retrogradare, nu vreau să-l pierd pe Baba Alhasan, probabil că-l vom pierde. Nimeni n-o să facă nimic nici după săptămâna asta, probabil, mai e şi frustrarea că au pierdut cele trei puncte", a declarat antrenorul lui Hermannstadt. 

În schimb, doi dintre fotbaliştii de la Hermannstadt au fost mai vocali în privinţa problemelor financiare de la nou-promovată. 

"Nu ştiu câtă putere mai avem să continuăm. Vedem ce se mai întâmplă săptămâna asta, deşi la cum se mişcă lucrurile nu văd un viitor prea strălucit pentru noi. 

Mai avem de încasat foarte mult, cel puţin cei care au venit în sezonul trecut mai au  o grămadă de prime de luat, plus două salarii şi nu e uşor deloc să venim la muncă neplatiţi de atât timp", a declarat Daniel Paraschiv. 

"Am încercat să tragem un semnal de alarmă (n.r. - prin protestul din startul partidei cu FCSB), nu a fost singurul pe care l-am tras. E un alt pas făcut împotriva conducerii sau al oamenilor care trebuie să ne plătească. Cât o să mai jucăm, nu se ştie. Aţi văzut, deja începe să se rărească echipa, conducerea, vedem câţi o să rămânem. 

Fiecare îşi doreşte să fie plătit. Dacă nu eşti plătit şi te antrenezi şi tu n-ai nicio promisiune că lucrurile o să fie bune. Probabil asta e dorinţa cea mai mare a fiecăruia, asta ne dorim, să fim plătiţi. Dacă nu vom fi plătiţi, ne dorim să ne lase să plecăm şi să ne vedem fiecare de treaba lui", a susţinut Mihai Butean. 

Afla mai multe despre: fcsbhermannstadtprobleme financiare 

viewscnt
Articole similare