Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Un fan FCSB, surprins într-o postură nepotrivită de camerele TV. A reacţionat imediat când şi-a dat seama că este filmat :)

VIDEO | Un fan FCSB, surprins într-o postură nepotrivită de camerele TV. A reacţionat imediat când şi-a dat seama că este filmat :)

FCSB

Comentarii

Un fan FCSB pare că a avut un week-end greu şi a fost surprins într-o postură nepotrivită.

Meciul dintre FCSB şi Hermannstadt, scor 2-2, a fost foarte animat. Sibienii au profitat de faptul că Nicolae Dică a folosit multe rezerve şi au făcut un meci mare.

La pauză, scorul a fost 1-1, după un meci animat. Însă nu toţi spectatorii au fost ţinuţi în priză de ritmul meciului.

Cum a fost surprins un fan la FCSB - Hermannstadt 2-2

Partida cu Hermannstadt a fost mult mai grea decât părea la prima vedere. Mai ales că jucătorii lui Marius Măldărăşanu nu păreau cu mintea la joc, deoarece n-au mai fost plătiţi din luna mai.

De altfel, în primul minut al meciului au protestat şi au refuzat să joace, situaţie în care jucătorii lui Nicolae Dică au dat dovadă de fair-play şi au pasat mingea în propria jumătate.

Însă, uşor-uşor, cei de la Hermannstadt au intrat tot mai bine în meci. Jucătorii echipei din Sibiu au pus mari probleme FCSB-ului şi la pauză a fost 1-1.

Însă intensitatea meciului fie n-a reuşit să-l ţină în priză pe un fan FCSB, fie acesta n-a avut prea mult energie înainte de meci.

Camerele l-au surprins în pauză când aţipea. Şi-a revenit însă rapid când şi-a dat seama că este filmat într-o postură nepotrivită pentru un fan.

Dică spune că a vrut să facă schimbări încă din minutul 30: ”La pauză trebuia să schimb vreo 7-8”

N-a fost oboseală doar în tribune la FCSB - Hermannstadt. Nicolae Dică a odihnit foarte mulţi titulari după meciul epuizant cu Viking, în urma căruia FCSB s-a calificat în grupele Conference League.

Însă mulţi dintre cei trimişi în teren l-au dezamăgit pe Nicolae Dică. Şi pe fondul lipsei de omogenitate, jucătorii FCSB-ului au făcut o primă repriză foarte slabă.

La pauză, Nicolae Dică a efectuat nu mai puţin de 4 schimbări. Însă antrenorul FCSB-ului spune că a fost atât de supărat încât şi-ar dorit să schimbe aproape toată echipa la pauză:

”Voiam să fac în 3 schimbări în minutul 30. M-a oprit Vio (n.r. Viorel Tănase, secund la FCSB). A zis: ”stai calm, nu face!” Zic, fac la pauză... la pauză trebuia să schimb vreo 7-8 şi m-am gândit să-i schimb pe cei 4, să vin cu forţe proaspete în atac, pentru că nu puneam probleme pe faza ofensivă”, a spus Dică la finalul meciului.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare