Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente de coşmar pentru Aubameyang. Atacantul şi soţia sa, bătuţi şi legaţi de hoţi în propria casă. Ce a urmat în locuinţa fotbalistului

Momente de coşmar pentru Aubameyang. Atacantul şi soţia sa, bătuţi şi legaţi de hoţi în propria casă. Ce a urmat în locuinţa fotbalistului

FC Barcelona

Comentarii

Atacantul Pierre-Emerick Aubameyang, legitimat la FC Barcelona, a fost victima unui jaf, potrivit presei din Spania.

Aubameyang se afla acasă alături de soţie şi de copiii săi, când hoţii au intrat în grădina locuinţei fotbalistului. Atacantul Barcelonei a fost ameninţat cu arme de foc şi bare de fier, iar, în cele din urmă, soţia lui Aubameyang le-a deschis hoţilor un seif în care se aflau bijuterii de mare valoare, conform site-ului sport.es.

Potrivit jurnaliştilor din Spania, Aubameyang şi soţia sa au fost legaţi şi ţinuţi la pământ timp de o oră, până când hoţii au încheiat jaful. Aceştia au părăsit locuinţa atacantului şi s-au urcat într-o maşină model Audi A3, care îi aştepta în faţa casei.

Conform sursei citate, Aubameyang a fost lovit cu o bară de fier în bărbie, iar soţia atacantului s-a ales cu câteva răni minore la cap. Cei doi sunt în afara oricărui pericol, iar în noaptea zilei de duminică spre luni au mers la poliţie pentru a depune plângere în urma evenimentului nefericit.

 

Afla mai multe despre: aubameyang 

viewscnt
Articole similare