Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie la Manchester United. Ce s-a întâmplat în ultimele ore cu transferul lui Ronaldo. Unde va juca starul portughez în următoarele luni

Răsturnare de situaţie la Manchester United. Ce s-a întâmplat în ultimele ore cu transferul lui Ronaldo. Unde va juca starul portughez în următoarele luni

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Retrogradat pe banca de rezerve de la debutul acestui sezon, Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile pentru a putea pleca de la Manchester United şi pentru a-şi îndeplini obiectivul, acela de a juca în Liga Campionilor.

Cluburile care ar putea să-şi permită să-l aducă pe jucătorul portughez, precum Bayern, Chelsea sau PSG, au renunţat la negocieri pentru transferul lui Ronaldo, astfel că opţiunile starului lusitan de a pleca de la Manchester United au scăzut considerabil.

În aceste condiţii, Ronaldo va rămâne, cel mai probabil, pe Old Trafford şi în următoarele luni, următoarea perioadă de transferuri fiind abia în iarna lui 2023.

Joi, cu puţin timp înainte de de ora 22:00, cotidianul Daily Mail afirma pe contul său de Twitter că "Ronaldo este pe punctul de a efectua o revenire senzaţională la Sporting!", clubul său formator. Trei minute mai târziu, într-un nou mesaj pe Twitter, Daily Mail afirma că "surse din cadrul clubului Manchester United au minimalizat probabilitatea acestui transfer".

De altfel, antrenorul lui Sporting Lisabona, Ruben Amorim, s-a arătat convins, în contextul speculaţiilor potrivit cărora atacantul portughez va reveni la echipa care l-a lansat în fotbalul profesionist, că Ronaldo va rămâne la Manchester United.

Potrivit presei internaţionale, Cristiano Ronaldo vrea să se despartă de Manchester United, care a terminat doar pe locul 6 ediţia trecută de campionat şi va juca în Europa League. Atacantul de 37 de ani este cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor, cu 140 de reuşite, şi ar vrea să evolueze la o echipă calificată în noua ediţie a acestei competiţii.

Ronaldo mai are doar câteva zile pentru a găsi un club care să-l primească înainte să se încheie perioada de transferuri de vară.

Ronaldo a debutat la Sporting în sezonul 2002-2003, când echipa era antrenată de românul Ladislau Boloni.

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare