Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te transferi la FCSB?” Reacţia sinceră a lui Dan Nistor

”Te transferi la FCSB?” Reacţia sinceră a lui Dan Nistor
Comentarii

Hermannstadt a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a opta a Superligii.

În presă au apărut informaţii conform cărora Gigi Becali ar fi fost sfătuit să îl transfere pe Dan Nistor de la Universitatea Craiova. 

După ce Universitatea Craiova a fost învinsă de Hermannstadt, Dan Nistor a oferit mai multe declaraţii. Jucătorul spune că nu ştia nimic de intersul FCSB-ului pentru el şi că a citit doar în presă despre acest lucru. 

”Nu ştiu absolut nimic de FCSB. S-au scris multe şi nu vreau să mai dau timpul înapoi, pentru că am suferit şi eu şi familia mea atunci şi nu mai vreau.

Mai am doi ani de contract cu Craiova. Repet, mai am contract doi ani”, a spus Dan Nistor la finalul meciului cu Hermannstadt.

Reacţia sinceră a lui Mirel Rădoi, după ce a fost învins de nou promovata FC Hermannstadt

”Au încercat să ne demonstreze că arată ca o echipă de play-off şi au reuşit asta. Ne-au dat o lecţie importantă în seara asta. Nu am reuşit să ajungem cu mingea în zonele pe care le-am propus.

Pot să găsesc multe cauze. Dacă stau să mă gândesc, nu am făcut foarte multe lucruri pentru a merita un punct. Discuţiile cu ei sunt private, dar suntem nemulţumiţi. 

Se poate întâmpla să pierzi, dar nu de maniera asta. Prefer să pierd la un scor mai mare, dar să realizez ceva. Au fost foate multe situaţii în care am jucat la întâmplare. Sunt sigur că putem mult mai mult decât am arătat în seara asta. 

Noi am crezut până aici, că am meritat mai mult decât am arătat. Ata este greşit, nu am meritat nimic. Constanţa a lipsit la echipa asta în ultimii ani. Singurul lucru pozitiv după această partidă este că acest rezultat poate fi un duş rece să ne trezim, că nu am arătat ceea ce putem. 

Asta cu timpul e relativă. Aş vrea mai mult curaj. Dar asta trebuie să vină şi de la mine. E uşor să îi găsesc pe ei vinovaţi. Vinovatul numărul 1 sunt eu. Lucrul ăsta trebuie să îl accept. Totul pleacă de la mine. Eu trebuie să analizez foarte mult, iar analiza va duce către jucători”, a spus Mirel Rădoi, la finalul meciului.  

Afla mai multe despre: hermannstadt-craiova-fcsb-nistor 

viewscnt
Articole similare