Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O "perlă" de la FCSB, OUT din echipă după ce nu a convins. MM: "E necopt" | EXCLUSIV

O "perlă" de la FCSB, OUT din echipă după ce nu a convins. MM: "E necopt" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Una dintre "perlele" lui Gigi Becali de la FCSB va ieşi din echipa de start a roş-albaştrilor odată cu transferul lui Andrea Compagno, în schimbul căruia s-au plătit 1,5 milioane de euro către FCU Craiova.

Mihai Stoica (57 de ani) a anunţat că, după transferul lui Andrea Compagno (26 de ani), una dintre "perlele" de la FCSB va ieşi din echipa de start. Ianis Stoica va fi, din nou, "arma secretă" a FCSB, la fel cum a fost în sezonul trecut, când a venit de multe ori de pe bancă şi a marcat sau a pasat decisiv.

O "perlă" de la FCSB, OUT din echipă după ce nu a convins. MM: "E necopt" | EXCLUSIV

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica a spus că Ianis Stoica va ieşi din echipa de start a FCSB odată cu transferul lui Andrea Compagno.

"Perla" lui Gigi Becali a primit şanse importante în startul sezonului, dar n-a reuşit să profite de ele. Nu a dat randament, nu a marcat şi, astfel, nu va mai fi titular. Ianis Stoica va reveni la statutul de "armă secretă", la fel cum a fost în sezonul trecut.

Mihai Stoica a spus că Ianis Stoica e "necopt" şi că "poate e doar să vină de pe bancă" pentru moment: "Ianis Stoica, venind de pe bancă, anul trecut, a marcat multe goluri. Acum, de la început, a avut o gramădă de ocazii, dar nu a reuşit să marcheze. E necopt, încă, la 19 ani, poate că e doar să vină de pe bancă, să nu înceapă. Acum cu Compagno", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Atacantul italian e "singurul câştig" al FCSB din meciul cu Farul. Compagno a debutat cu gol pentru FCSB, în partida de la Ovidiu. "Cred că e singurul câştig evident de la meciul ăsta. Noi am avut... Sper să nu mai avem odată cu venirea lui. Ne pierdusem marcatorul, Florin Tănase, şi era complicat", a mai spus MM.

Ianis Stoica a jucat 11 meciuri pentru FCSB în debutul acestui sezon, în toate competiţiile, şi nu a reuşit să marcheze sau să paseze decisiv.

Spre deosebire, sezonul trecut, Ianis Stoica a marcat nouă goluri şi a livrat cinci pase decisive venind mai mult de pe banca de rezerve. În 34 de meciuri din toate competiţiile, Stoica a strâns 1.274 de minute.

Afla mai multe despre: mihai stoicaianis stoicafcsbrezerveperlagigi becali 

viewscnt
Articole similare