Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător important pleacă de la FCSB. Becali: ”Gata, la revedere!” Lovitură de teatru după eşecul cu Farul Constanţa

Încă un jucător important pleacă de la FCSB. Becali: ”Gata, la revedere!” Lovitură de teatru după eşecul cu Farul Constanţa

FCSB

Comentarii

FCSB s-ar putea despărţi de încă un jucător transferat în această vară, după ce Gigi Becali s-a enervat pe evoluţia lui.

FCSB a avut cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din ultimii ani, dar Gigi Becali a început deja să-şi piardă răbdarea.

Pe lângă Vadim Raţă, încă un jucător de la FCSB care a fost transferat în această vară ar putea pleca.

Pleacă încă un jucător important de la FCSB? Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu el

Nu mai puţin de 10 jucători a transferat FCSB în această vară, pentru care Gigi Becali a plătit în total peste 5 milioane de euro.

Însă rezultatele nu sunt pe măsura aşteptărilor. FCSB a reuşit să se califice în grupele Conference League, dar suferă în campionat.

Vicecampioana României a pierdut cu 1-3 în faţa Farului şi are în acest sezon o singură victorie în şapte etape.

Forma FCSB-ului l-a enervat pe Gigi Becali, care a început să caute vinovaţi. Omul de afaceri a anunţat deja că, foarte probabil, Vadim Raţă va reveni la FC Voluntari, însă încă un jucător ar urma să-şi facă bagajele.

Gigi Becali s-a declarat foarte dezamăgit de evoluţia lui Marco Dulca din ultimele două partide şi a lăsat de înţeles că va încerca să-l trimită la Chindia Târgovişte, de unde l-a transferat:

”Valoric, sunt buni Dawa şi Tamm. Toată lumea îi critică, dar ei sunt buni. Ei greşesc, dar mingea nu are ce căuta acolo în zona lui. Dulca, mingea nu are ce căuta acolo la Dawa. Dar dacă Dulca se plimbă pe teren... El fuge de minge. Dacă fugi de joc, gata, la revedere”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Ce transferuri a făcut Gigi Becali în această vară: David Miculescu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Vadim Raţă, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm, Rachid Bouhenna şi Andrea Compagno.

250.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Marco Dulca de la Chindia. A fost clauza de reziliere pe care jucătorul o avea în contract.

Afla mai multe despre: marco dulca 

viewscnt
Articole similare