adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Arlauskis, revenire spectaculoasă în Liga 1. Şi-a dat acordul şi ar urma să se bată la titlu în România

ALERTĂ! Arlauskis, revenire spectaculoasă în Liga 1. Şi-a dat acordul şi ar urma să se bată la titlu în România

Superliga

Comentarii

Giedrius Arlauskis este foarte aproape de a reveni în Liga 1.

Liber de contract din septembrie 2021, de când a plecat de la CFR Cluj, Giedrius Arlauskis se pregăteşte de o revenire spectaculoasă în Liga 1.

Portarul în vârstă de 34 de ani a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova şi urmează să facă vizita medicală.

Arlaukis, aproape de revenirea în Liga 1. Şi-a dat acordul să se transfere la Universitatea Craiova

Giedrius Arlauskis, unul dintre cei mai buni jucători străini care au evoluat în campionatul României, este foarte aproape de a reveni.

Ovidiu Ionescu, jurnalist Orange Sport, susţine că portarul în vârstă de 34 de ani şi-a dat acordul să se transfere la Universitatea Craiova şi urmează să facă vizita medicală.

Giedrius Arlauskis este liber de contract din septembrie 2021, după ce a plecat de la CFR Cluj. Atunci, fostul internaţional lituanian a reacţionat nervos după ce Marius Şumudică a fost demis.

Tot atunci a fost dat afară şi Marian Copilu, cel care are o relaţie extrem de strânsă cu Arlauskis. De altfel, portarul lituanian a declarat în mai multe rânduri că a acceptat pentru Marian Copilu să revină la CFR Cluj.

De atunci, Giedrius Arlauskis n-a semnat un alt angajament, însă acum este gata de revenire.

Acum, Arlauskis şi Marian Copilu sunt foarte aproape să lucreze din nou împreună, dar de această dată la Universitatea Craiova. În prezent, Marian Copilu este manager sportiv la echipa din Bănie şi, foarte propabil, este cel care l-a convins pe Arlauskis să vină la Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a rămas în această vară fără Mirko Pigliacelli - titularul din ultimele sezoane - care s-a transferat la Palermo.

Titular a devenit astfel David Lazar, unul dintre cei mai apreciaţi portari români, care până acum a avut evoluţii bune. Venirea lui Arlauskis îi va complica din nou situaţia.

Universitatea Craiova este şi în acest an considerată una dintre echipele care se bat pentru titlu în Liga 1. În prezent, echipa antrenată de Mirel Rădoi este pe locul 6, cu 11 puncte în 6 etape, la 7 lungimi de liderul Farul. Universitatea Craiova are însă două meciuri în minus faţă de constănţeni.

viewscnt
Articole similare