Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele măsuri drastice anunţate de Gigi Becali. Ce sarcini i-a trasat lui Nicolae Dică: ”Am terminat bâlciul”

Primele măsuri drastice anunţate de Gigi Becali. Ce sarcini i-a trasat lui Nicolae Dică: ”Am terminat bâlciul”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat primele măsuri după un nou eşec al FCSB-ului, 1-3 cu Farul. Patronul FCSB dă de înţeles că se va amesteca mult mai mult în alcătuirea echipei.

Gigi Becali i-a promis libertate lui Nicolae Dică în momentul în care acesta a semnat contractul. Patronul FCSB a spus atunci că nu se va mai amesteca în alcătuirea formulei de start.

Însă FCSB are o singură victorie în campionat, după şapte etape şi Gigi Becali a anunţat deja primele măsuri în privinţa formulei de start.

Gigi Becali, măsuri drastice după eşecul cu Farul Constanţa: ”Nu-mi convine”

Liniştea lui Nicolae Dică la FCSB a fost agitată de eşecul cu 1-3 în faţa Farului. Vicecampioana României s-a calificat în grupele Conference League, dar suferă grav în campionat, unde are o singură victorie în şapte etape.

Gigi Becali a anunţat măsuri drastice şi primul lucru pe care i-l impune acum lui Nicolae Dică este schimbarea sistemului de joc: de la 4-2-3-1 la 4-3-3.

O altă decizie pe care Gigi Becali i-o impune lui Nicolae Dică este legată de poziţia lui Octavian Popescu.

În mandatul lui Nicolae Dică, Octavian Popescu a fost trecut în spatele vârfului, după ce în sezonul trecut a jucat atacant lateral-stânga.

Acum, Gigi Becali cere ca Octavian Popescu să fie trecut din nou în banda stângă, acolo unde în ultima perioadă a jucat Florinel Coman.

”I-am spus lui Dică să jucăm în sistem 4-3-3. Dacă jucăm aşa 4-2-3-1, lăsăm în afară Miculescu, Popescu, Coman şi nu-mi convinve. Vom juca mereu cu un singur închizător. Joacă simplu în 4-3-3 şi am terminat bâlciul.

Dacă nu e mingea la noi la mijloc, e greu. Tavi Popescu nu mai costă bani acum, pentru că i-am schimbat poziţia din teren. Cum să joace el al doilea vârf? Ca să joci acolo, trebuie să ai picioare de oţel.

El are picioare de diamant, de cristal, nu de oţel. El nu poate juca al doilea vârf. Trebuie să protejezi mingea, eu am văzut asta în timpul meciului. Tavi Popescu nu poate juca acolo”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Farul Constanţa a dispus miercuri seara de formaţia FCSB, scor 3-1, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă. Cu acestă victorie, Farul revine pe primul loc în clasament.

Constănţenii au deschis scorul din penalty, prin Alibec, în minutul 23. Doukoure a majorat diferenţa în minutul 45+2. Compagno a înscris în minutul 70 primul său gol pentru bucureşteni chiar la debutul în echipă, dar în minutul 77 Grameni a închis tabela.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare