Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Panduru a provocat râsete în studioul Orange Sport după Farul - FCSB. Florin Lovin nu s-a putut abţine când l-a auzit :)

VIDEO | Panduru a provocat râsete în studioul Orange Sport după Farul - FCSB. Florin Lovin nu s-a putut abţine când l-a auzit :)

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a provocat râsete în studioul Orange Sport când a încercat să explice evoluţia dezastruoasă a lui Joyskim Dawa din meciul cu Farul Constanţa.

FCSB a pierdut cu 1-3 în faţa Farului Constanţa, are astfel revine pe primul loc în campionat. Unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren a fost Joyskim Dawa.

Fundaşul FCSB-ului a provocat penalty-ul din care Alibec a deschis scorul şi a făcut mai multe greşeli pe parcursul meciului. Basarab Panduru s-a amuzat pe seama evoluţiei dezastruoase.

Râsete în studioul Orange Sport după o replică a lui Basarab Panduru

Victoria Farului cu 3-1 în faţa FCSB-ului a fost analizată în studioul Orange Sport de Dan Udrea, Florin Lovin şi Basarab Panduru.

Cei 3 au scos în evidenţă carenţele pe care Joyskim Dawa le are pe faza de apărare. La un moment dat, Basarab Panduru a venit cu o ipoteză în stilu-i caracteristic, care a stârnit râsete în studio.

Expertul Orange Sport i-a transmis lui Florin Lovin că probabil Joyskim Dawa a nimerit să joace pe postul greşit, referire la faptul că fundaşul camerunez a arătat totuşi îndemânare în faza ofensivă:

”Dar te-ai gândit că poate el era vârf de atac şi, când a venit la Botoşani, l-au făcut fundaş? Că văd la goluri, acolo, se întoarce, întoarce mingea, o dă...

Eu cred că a venit vârf. Când l-au văzut ăştia mare aşa, ”treci, mă, fundaş!” Păi de ce fundaş, domnule, că eu sunt vârf? Păi el se descurcă mai bine în faţă decât în apărare. Astea nu sunt lucruri de un fundaş.

Adică ţine de... unul care n-a jucat fotbal niciodată, l-ai băgat în teren şi încearcă şi el: ”bă, să nu treacă ăla de tine”. Aşa ceva nu vezi, n-am văzut la nimeni aşa în campionat”, a comentat Basarab Panduru la Orange Sport.

Farul Constanţa a dispus miercuri seara de formaţia FCSB, scor 3-1, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă. Cu acestă victorie, Farul revine pe primul loc în clasament.

Constănţenii au deschis scorul din penalty, prin Alibec, în minutul 23. Doukoure a majorat diferenţa în minutul 45+2. Compagno a înscris în minutul 70 primul său gol pentru bucureşteni chiar la debutul în echipă, dar în minutul 77 Grameni a închis tabela.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare