Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Alibec când a fost întrebat despre o potenţială revenire la FCSB: ”Când joacă ei cu cineva, trebuie să ia un fotbalist de la echipa adversă!”

Ce a spus Alibec când a fost întrebat despre o potenţială revenire la FCSB: ”Când joacă ei cu cineva, trebuie să ia un fotbalist de la echipa adversă!”

FCSB

Comentarii

Echipa Farul Constanţa a dispus miercuri seara de formaţia FCSB, scor 3-1, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă. Cu această victorie, Farul revine pe primul loc în clasament.

Constănţenii au deschis scorul din penalty, prin Alibec, în minutul 23. Doukoure a majorat diferenţa în minutul 45+2. Compagno a înscris în minutul 70 primul său gol pentru bucureşteni chiar la debutul în echipă, dar în minutul 77 Grameni a închis tabela.

Înainte de meci, Nicolae Dică a spus că a discutat cu Gigi Becali despre o potenţială revenire a atacantului la FCSB. Alibec a fost întrebat despre acest aspect şi a spus că nu are de gând să plece de la Farul. 

”Când joacă ei cu cineva, trebuie să ia un jucător de la echipa adversă!”

”Asta am pregătit toată săptămâna, să câştigăm cu CFR Cluj şi cu FCSB. Am reuşit. Chiar dacă ei au fost mai obosiţi, eu zic că am fost peste ambele echipe. Eu eram desemnat să bat penalty-ul.

La penalty a fost jumate-jumate, putea să dea sau nu, dar nu s-a dat. Să sperăm că voi rămâne fără accidentări, asta e cel mai important. Am câteva dureri, dar sper să trec peste până la meciul cu Craiova.

Hagi asta face, reinventează jucători, dar nu cred că e vorba despre asta. Mi-am dat seama ce trebuie să fac, să slăbesc şi să dau totul pe teren. Ne gândim la play-off, ne dă foarte mare încredere. Am ales să vin aici pentru că ştiam că e o echipă cu jucători foarte buni. Sper să rămânem acolo sus cât mai mult.

Când joacă FCSB cu cineva, trebuie să ia pe cineva de la echipa adversă. Nu mă duc nicăieri. Este trecutul meu. Am trăit o perioadă frumoasă acolo, chiar dacă după s-a ruinat tot”, a declarat Denis Alibec, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: fcsb-alibec-liga 1 

viewscnt
Articole similare