Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Florinel Coman, surprins când înjura cu patos după ce a luat galben. Basarab Panduru a comentat faza

VIDEO | Florinel Coman, surprins când înjura cu patos după ce a luat galben. Basarab Panduru a comentat faza

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a fost surprins când înjura cu patos după ce a primit un cartonaş galben.

Florinel Coman a fost integralist în înfrângerea cu 1-3 în faţa Farului şi a purtat din nou banderola de căpitan.

Jucătorul în vârstă de 24 de ani a centrat la golul înscris de Andrea Compagno, însă, în prima repriză, a avut un moment în care a riscat să fie eliminat.

Florinel Coman, surprins în timp ce înjura după ce a luat galben

FCSB a pierdut şi în faţa Farului şi a rămas cu o singură victorie în 7 etape. Tensiunea a crescut la FCSB încă din prima repriză, după ce Denis Alibec a deschis scorul în minutul 23, din penalty.

La o fază petrecută în minutul 35, Florinel Coman a riscat să fie eliminat.

La acea fază, Joyskim Dawa şi-a ţinut un adversar de tricou, în propria jumătate, arbitrul Cătălin Popa a fluierat fault şi i-a arătat cartonaş galben fundaşului FCSB.

Nervos pentru decizia luată de arbitru, Florinel Coman a venit în viteză din jumătatea adversă şi i-a cerut explicaţii arbitrului. Drept urmare, a primit cartonaş galben.

Ulterior, după ce arbitrul Cătălin Popa s-a întors, Florinel Coman a fost surprins în timp ce înjura nervos decizia luată de centralul partidei.

Prezent în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a comentat amuzat situaţia în care a fost surprins Florinel Coman:

”Ce, este prima oară când Florinel...? Şi aici poţi să înţelegi. I-a dat cartonaş galben, trebuia să se răzbune pe el puţin”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Farul Constanţa a dispus miercuri seara de formaţia FCSB, scor 3-1, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă. Cu acestă victorie, Farul revine pe primul loc în clasament.

Constănţenii au deschis scorul din penalty, prin Alibec, în minutul 23. Doukoure a majorat diferenţa în minutul 45+2. Compagno a înscris în minutul 70 primul său gol pentru bucureşteni chiar la debutul în echipă, dar în minutul 77 Grameni a închis tabela.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare