Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou transfer marca CFR Cluj. Dan Petrescu şi-a luat fundaş cu meciuri în Ligue 1 şi-n Serie A. Fotbalistul poate juca şi la Cupa Mondială

Un nou transfer marca CFR Cluj. Dan Petrescu şi-a luat fundaş cu meciuri în Ligue 1 şi-n Serie A. Fotbalistul poate juca şi la Cupa Mondială

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi-a întărit defensiva cu un fundaş central venit din Ligue 1. Jean-Claude Billong s-a despărţit de Clermont şi a semnat cu echipa pregătită de Dan Petrescu.

"Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Jean-Claude Billong, fundaş central în vârstă de 28 de ani, a semnat cu CFR Cluj!

Internaţionalul camerunez a evoluat în ultimul sezon în Ligue 1, la Clermont. Anterior experienţei din Franţa, apărătorul de 1,92 a mai jucat în primele două ligi din Italia, în Slovenia şi în Superliga Turciei!

Îi dorim multă baftă şi cât mai multe realizări la CFR Cluj!" , a fost anunţul postat de CFR Cluj pe site-ul oficial.

În stagiunea trecută, Billong a semnat cu Clermont şi a evoluat în 15 meciuri în Ligue 1. În actualul sezon, din cele cinci etape disputate în prima ligă franceză, fundaşul central a prins o singură partidă.

De altfel, evoluţiile din sezonul trecut i-au adus şi convocarea la echipa naţională. Billong a evoluat în doua amicale pentru Camerun, dar şi într-un meci oficial din preliminariile pentru Cupa Mondială din acest an.

  • 1 milion de euro valorează Jean-Claude Billong, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • În 2018, fundaşul central a bifat şi cinci meciuri în Serie A, pentru Benevento

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare