Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC Voluntari se întăreşte din Liga 1! Ilfovenii au anunţat un transfer important: ”Bun venit!”

OFICIAL | FC Voluntari se întăreşte din Liga 1! Ilfovenii au anunţat un transfer important: ”Bun venit!”

FC Voluntari

Comentarii

Cu doar câteva zile rămase din perioada de mercato, cluburile din Liga 1 fac ultimele mutări pe piaţa transferurilor. În căutarea a întăriri în atac, FC Voluntari a împrumutat un vârf de la o rivală din Liga 1, afacere confirmată de ilfoveni.

Dacă perioada de mercato din marile campioanate ale Europei deja s-a încheiat, cea din România va mai rămâne deschisă preţ de câteva zile.

Echipele din Liga 1 au ultimele şanse să aducă întăriri, astfel că FC Voluntari s-a ”blindat” în atac, zonă pe care Liviu Ciobotariu o identificase ca fiind cu probleme.

Revelaţia ultimului sezon din Liga 1 dispunea în ofensivă, ca veritabile vârfuri, doar de Adam Nemec (37 de ani) şi Daniel Florea (34 de ani), astfel că încă un atacant a sosit la club.

Vitalie Damaşcan (23 de ani) a fost împrumutat de Voluntari de la Sepsi şi urmează să petreacă acest sezon alături de echipa pregătită de Liviu Ciobotariu.

Internaţionalul moldovean se afla de un an la Sfântu Gheorghe, după despăţirea de Torino, dar nu a reuşit să se impună în primul 11 al covăsnenilor în acel timp.

FC Voluntari se întăreşte din Liga 1

Bun venit. Vitalie Damaşcan! Cluburile FC Voluntari şi Sepsi OSK au ajuns la un acord în privinţa împrumutului jucătorului Vitalie Damaşcan , pentru un sezon, la echipa noastră.

Vitalie Damaşcan este un atacant din Republica Moldova, în vârstă de 23 de ani, care a mai evoluat până acum în cariera sa la Zimbru Chişinău, Sheriff Tiraspol, Torino, Fortuna Sittard şi RKC Waalwiijk.

Vitalie are 20 de meciuri în prima reprezentativă a Moldovei pentru care a reuşit să înscrie de 2 ori. Noul nostru jucător va purta numărul 9 pe echipamentul de joc.

Clubul nostru îi urează 'Bun venit!' şi îi doreşte mult succes în tricoul FC Voluntari”, se arată în mesajul transmis de FC Voluntari.

În cele 29 de apariţii însumate de Damaşcan în tricoul lui Sepsi, jucătorul de 23 de ani a reuşit să marcheze doar de trei ori.

În urmă cu patru ani şi jumătate, Torino cheltuia 1,5 milioane de euro pentru a îl aduce pe atacant în Serie A, fiind considerat una dintre marile speranţe ale fotbalului moldovenesc.

Afla mai multe despre: vitalie damaşcan 

viewscnt
Articole similare