Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui MM Stoica i-a fost propus atacantul Nikola Krstovic. Ce ofertă a primit Dunajska Streda pentru el

Lui MM Stoica i-a fost propus atacantul Nikola Krstovic. Ce ofertă a primit Dunajska Streda pentru el

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica susţine că suporterii i-au propus să-l transfere pe Nikola Krstovic, atacant care joacă la Dunajska Streda.

FCSB a avut o campanie intensă de transferuri, în care a adus nu mai puţin de 10 jucători. Printre posturile pe care Gigi Becali a vrut să le acopere a fost cel de atacant.

Mihai Stoica spune că fanii i l-au propus şi pe Nikola Krstovic, un atacant de 22 de ani care joacă la Dunajska Streda, fosta adversară a FCSB-ului în preliminariile Conference League.

Fanii i-au propus lui Mihai Stoica să-l aducă pe Nikola Krstovic la FCSB

Dintre cele 10 transferuri făcute de FCSB în această vară, 3 sunt atacanţi: Bogdan Rusu, Andrea Compagno şi David Miculescu, cel care, la nevoie, poate juca şi vârf împins.

Gigi Becali a fost hotărât să rezolve problema vârfului împins şi a plătit bani mulţi pentru a-şi atinge scopul. Cei trei au costat în total nu mai puţin de 3,5 milioane de euro.

Mihai Stoica spune că suporterii i-au propus şi o altă variantă pentru atacul FCSB-ului. Este vorba despre Nikola Krstovic, pe care Dunajska Streda l-a transferat anul trecut de la Steaua Roşie Belgrad, contra a 400.000 de euro.

Managerul general al FCSB-ului susţine însă că Nikola Krstovic era aproape imposibil de transferat în România:

”Foarte mulţi suporteri mi-au scris că de ce nu îl luăm pe Krstovic, de la Dunajska Streda, atacantul muntenegrean.

Dunajska Streda a refuzat o ofertă de la Rubin Kazan de 2,5 milioane de euro pentru el. Noi nu am jucat împotriva nimănui, cu Dunajska Streda”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

În vârstă de 22 de ani, Nikola Krstovic s-a născut în Serbia, dar este internaţional muntenegrean. A jucat în ambele manşe FCSB - Dunajska Streda, în turul 3 al Conference League, dar n-a reuşit să înscrie.

Totuşi, este într-o formă excelentă în acest sezon, cu 10 goluri marcate într-un total de 14 meciuri. În preliminariile Conference League, Krstovic a înscris 5 goluri în 6 meciuri.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare