Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faza etapei. Îngrijitorul terenului de la Mediaş l-a supărat pe arbitru. :) Cum a fost surprins în startul reprizei a doua. VIDEO

Faza etapei. Îngrijitorul terenului de la Mediaş l-a supărat pe arbitru. :) Cum a fost surprins în startul reprizei a doua. VIDEO

Superliga

Comentarii

Îngrijitorul angajat să se ocupe de terenul din Mediaş l-a încurcat pe arbitru în startul reprizei a doua a meciului Hermannstadt - Universitatea Craiova 1-0.

Cu stadionul aflat în reconstrucţie, Hermannstadt îşi dispută meciurile la Mediaş, pe cunoscuta arenă pe care a jucat Gaz Metan.

În ciuda faptului că echipa din Mediaş a intrat în faliment şi a fost reînfiinţată, suprafaţa de joc arată destul de bine, semn că administratorii stadionului îi acordă suficientă atenţie.

Joi seară, la meciul Hermannstadt - Craiova, a plouat torenţial, dar îngrijitorul terenului a ţinut neapărat ca lucrurile să fie puse la punct.

Cum l-a încurcat îngrijitorul terenului pe arbitrul de la Hermannstadt - Universitatea Craiova

Partida dintre sibieni şi Universitatea Craiova s-a disputat pe o ploaie sâcâietoare de toamnă. Cu toate aceste, terenul s-a prezentat în condiţii decente.

Însă, până la pauză abia se mai vedea tuşele. Îngrijitorul terenului a trecut la treabă, dar pauza a fost prea scurtă pentru misiunea pe care o avea.

Totuşi, el nu s-a oprit din treabă nici când arbitrul Andrei Florin se pregătea să fluiere startul reprizei secunde.

A fost nevoie ca Andrei Florin să insiste de mai multe ori să se oprească şi să se îndepărteze de teren pentru a putea fluiera începutul reprizei a doua.

Hermannstadt a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a etapa a opta a Superligii.

Golul a fost marcat de Paraschiv, în minutul 50.

Lider în clasamentul Superligii este Farul Constanţa, cu 18 puncte, la egalitate de puncte cu a doua clasată, Rapid. Pe locul trei este Petrolul, care are 14 puncte. Hermannstadt este pe patru, cu 13 puncte, în timp ce Universitatea Craiova ocupă locul 8, cu 11 puncte.

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare