Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica vede un singur vinovat după plecarea lui Vadim Raţă: ”Îmi pare foarte rău. A spus că nu mai joacă, patronul ia deciziile” | EXCLUSIV

MM Stoica vede un singur vinovat după plecarea lui Vadim Raţă: ”Îmi pare foarte rău. A spus că nu mai joacă, patronul ia deciziile” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a fost nevoit să răspundă întrebărilor din cazul Vadim Raţă (29 de ani). Transferat de FCSB de la Voluntari, internaţionalul moldovean a petrecut doar trei săptămâni la club înainte de a fi trimis înapoi la fosta echipă.

După un sezon de excepţie la Voluntari, Vadim Raţă credea că a primit şansa de a îşi încerca norocul la o echipă mai mare, care evoluează în cupele europene.

Din păcate pentru internaţionalul moldovean, la FCSB a primit doar trei partide, însumând puţin peste 100 de minute, înainte de a fi trimis înapoi de unde a venit.

Motivul? Patronul era foarte nemulţumit de prestaţiile mijlocaşului, pe care a reuşit cumva să îl evalueze în nici o lună, şi a decis că nu doreşte să se mai bazeze pe acesta.

Din dorinţa de a juca şi a nu sta pe banca doar pentru a încasa un salariu mai important, Raţă s-a întors la Voluntari şi a vorbit foarte sincer despre experienţa de la Bucureşti.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a fost întrebat de ce s-a luat această decizie, iar managerul general de la FCSB a dat de înţeles că nu a avut vreun cuvânt de spus în plecarea nou-venitului.

MM Stoica vede un singur vinovat după plecarea lui Vadim Raţă

A spus adevărul, a luat nişte bani, nu s-a întâmplat nimic. Mie îmi pare foarte rău, pentru că aveam încredere în el. Acolo a greşit, când a spus 'sunt deciziile lor'.

Nu, nu sunt deciziile lor. Sunt deciziile lui. Normal că nu am... ce putem să facem? Proprietarul echipei ia deciziiile, nu avem noi cum să îl convingem, dacă el vrea să ia o decizie, să nu o ia.

Până la urmă, nici nu ştii cum să spui, a pierdut nişte bani sau a salvat nişte bani. A spus că nu o să mai joace niciodată, din punctul lui de vedere, a salvat nişte bani.

Nu e primul jucător... Vukusic a păţit la fel. Vucur a jucat suficient, ne-a scos din Europa, nu trebuia să îmi aduci aminte.

Gigi e un om imprevizibil. Deciziile pe care le ia... ”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Transferat de FCSB pe 12 august, Raţă a revenit la Voluntari pe 3 septembrie.

Afla mai multe despre: vadim raţă 

viewscnt
Articole similare