Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Takayuki Seto şi-a anunţat plecarea din România: ”Vreau să mă întorc în Japonia”. Familia îl aşteaptă ”acasă” pe fotbalistul Petrolului | EXCLUSIV

Takayuki Seto şi-a anunţat plecarea din România: ”Vreau să mă întorc în Japonia”. Familia îl aşteaptă ”acasă” pe fotbalistul Petrolului | EXCLUSIV

Petrolul

Comentarii

Ajuns pe finalul carierei de fotbalist, Takayuki Seto (36 de ani) plănuieşte să plece din România după ce îşi agaţă ghetele în cui. Mijlocaşul Petrolului Ploieşti a dezvăluit că familia sa deja se află în Japonia şi îl aşteaptă ”acasă”.

Sosit în România în 2007, la Astra Giurgiu, pe atunci denumită FC Ploieşti, Takayuki Seto şi-a petrecut 13 ani din viaţă la noi în ţară, dar se pregăteşte pentru plecare.

Fotbalistul japonez, ajuns la 36 de ani, îşi va agăţa în curând ghetele în cui, urmând apoi să revină în ţara sa natală, unde este aşteptat de familie.

Mijlocaşul central se află pe poziţia a treia în clasamentul străinilor cu cele mai multe apariţii în Liga 1, cu 274, fiind doar în urma lui Junior Morais (281) şi Mario Camora (335), deşi căpitanul CFR-ului, în teorie, nu mai este considerat un străin acum.

În orice caz, Seto va rămâne în istoria Ligii 1, iar România va rămâne în inima japonezului. Mijlocaşul Petrolului a recunoscut că îi va fi foarte dor de ţara unde şi-a petrecut mai bine de o treime din viaţă.

Takayuki Seto şi-a anunţat plecarea din România

A fost acum familia la mine, o lună, au fost şi la meciul cu Rapid. Le-a plăcut atmosfera. (n.r. s-au mutat în Japonia) Deja sunt mari, merg la şcoală şi nu mai vreau să tot schimbe şcoala.

Am decis să rămân eu singur aici, să trăiesc. (n.r. vrei să te întorci în Japonia?) Sigur că da, după ce mă las de fotbal, mă duc acasă, stau cu familia şi mă liniştesc puţin.

După fotbal, tot în fotbal vreau să rămân, dar ca antrenor nu cred că pot, nu sunt un tip dur, nu pot să strig la băieţi, poate secund sau preparator.

E atmosferă frumoasă în România, cu muzică, şi cu manele, şi fără, oamenii sunt mai deschişi şi îmi place, m-am acomodat ca atmosferă.

Când o să plec definitiv, o să îmi fie dor de România. De tot, mâncare, prieteni, tot ce am învăţat şi am construit aici, o să îmi fie dor”, a declarat Takayuki Seto, pentru Orange Sport.

În perioada petrecută la noi în ţară, Seto a reuşit să cucerească Cupa României (2014), Supercupa României (2014) şi titlul (2016) alături de Astra, în timp ce alături de Petrolul a câştigat Liga 2 (2022).

Afla mai multe despre: takayuki seto 

viewscnt
Articole similare