Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peste Tavi Popescu, Ianis Stoica şi Rareş Ilie? CFR se mândreşte că a descoperit un ”diamant”: ”Niciun român de 19 ani nu e la nivelul lui”

Peste Tavi Popescu, Ianis Stoica şi Rareş Ilie? CFR se mândreşte că a descoperit un ”diamant”: ”Niciun român de 19 ani nu e la nivelul lui”

CFR Cluj

Comentarii

Într-o vară plină de transferuri pentru CFR Cluj, nou-venitul care a impresionat cel mai mult a fost unul dintre fotbaliştii care nici nu fuseseră aduşi la club pentru a juca la prima echipă. Cristi Balaj este de părere că acesta este mult mai valoros decât orice jucător român de vârsta sa.

Născut pe 25 februarie 2023, Emmanuel Yeboah (19 ani) a sosit la CFR Cluj în această primăvara, direct din ţara sa natală, Ghana.

Iniţial adus pentru a evolua la echipa a doua, atacantul a făcut pasul la prima echipă în această vară şi deja este unul dintre cei mai decisivi oameni din atacul campioanei.

În doar trei partide jucate în Liga 1, Yeboah a reuşit să marcheze de două ori şi să livreze o pasă decisivă.

Deşi de obicei preferă să se bazeze pe fotbalişti experimentaţi, Dan Petrescu l-a ţinut pe Yeboah pe teren pe tot parcursul dublei cu Maribor, semn că are mare încredere în ghanez.

Deşi nu a reuşit să contribuie decisiv în acele jocuri, efortul depus de atacant l-a satisfăcut pe antrenorul campioanei, care are pretenţii mari de la elevii săi din punctul de vedere al dăruirii.

Calităţile sale nu au fost remarcate numai de ”Bursuc”, ci şi de preşedintele Cristi Balaj, care a vorbit la superlativ despre jucătorul de 19 ani.

Peste Tavi Popescu, Ianis Stoica şi Rareş Ilie?

Oficialul CFR-ului este de părere că nu există fotbalist român de 19 ani care să fie la nivelul noului atacant al campioanei şi a afirmat că acesta este şi mai valoros decât era Lacina Traore.

Din păcate, nu există niciun român care să fie la 19 ani la nivelul lui Yeboah. Yeboah, din punctul meu de vedere, are calităţi mult mai mari decât le-a avut Traore (n.r Lacina Traore).

Nu spun doar eu, spun cei care l-au cunoscut pe Traore şi îl cunosc şi pe Yeboah”, a declarat Cristi Balaj, la Pro Arena.

Printre fotbaliştii români de aceeaşi vârstă cu Emmanuel Yeboah se numără Tavi Popescu, Ianis Stoica, Rareş Ilie sau Ştefan Baiaram, în timp ce Eduard Radaslavescu şi Alexandru Pantea încă au 18 ani.

Conform spuselor lui Balaj, Yeboah ar trebui să fie, la momentul actual, un jucător mai valoros decât fiecare dintre aceştia.

Afla mai multe despre: emmanuel yeboah 

viewscnt
Articole similare