Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Petrolul Ploieşti - FC Botoşani 2-1. ”Lupii galbeni” îşi consolidează poziţia a treia, după şapte meciuri fără înfrângere

VIDEO | Petrolul Ploieşti - FC Botoşani 2-1. ”Lupii galbeni” îşi consolidează poziţia a treia, după şapte meciuri fără înfrângere

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins-o pe FC Botoşani, scor 2-1, într-un meci din etapa a noua din Superligă. Irobiso şi Grozav au adus victoria pentru echipa lui Nae Constantin, în timp ce Sno a marcat pentru oaspeţi. Cu acest succes, Petrolul se menţine pe podium, cu 17 puncte, în timp ce Botoşani ocupă locul şapte, cu 12 puncte.

VIDEO | Petrolul Ploieşti - FC Botoşani 2-1 (Irobiso 22, Grozav 64 / Sno 90+1)


Echipele de start:

  • Petrolul: Vâlceanu - Meijers, Tamaş, Huja - Borta, Ţicu, Jair Silva, Seto - Dumitriu, Grozav, Irobiso; Rezerve: Moroz, Pashov, Olaru, Cebotaru, Manzala Tusungama, Tucaliuc, Bratu, Cioiu Măzărache
  • Botoşani: Pap - Sno, Dican, Boli, Dragu - Perianu, Mussis, Ivanov - Mailat, Barbosa Santos, Camara; Rezerve: Ureche, Patache, Ţigănaşu, Şeroni, Petkovski, Tîrcoveanu, Roman, Shahaf, Sylla

Min 90+6. Final de meci. Petrolul rămâne pe locul trei.

Min 90+1. GOOOL Botoşani. Sno reduce din diferenţă pe finalul partidei, la o fază în care mingea este atinsă şi cu mâna de Ţicu.

Min 64. GOOOL Petrolul. Gicu Grozav intră cu mingea în poartă după o minge recentrată de Irobiso.

Min 57. Ocazie Botoşani. Camara îl depăşeşte foarte bine pe Tamaş, dar şutul său este respins de Vâlceanu.

Min 54. Ocazie Petrolul. Jucătorii lui Nae Constantin au mai multe situaţii la aceeaşi fază de a marca, dar fără impact pe tabelă. La VAR se verifică un posibil henţ, dar nu se ia nicio decizie.

Min 49. Ocazie Petrolul. Grozav trimite de la distanţă pentru a-l surprinde pe Pap, ieşit din poartă, dar mingea nu prinde spaţiul porţii.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 45+1. Pauză.

Min 36. Ocazie Petrolul. Jair nu găseşte drumul spre gol, dintr-o poziţie din care e mai greu să ratezi decât să marchezi.

Min 32. Ocazie Petrolul. Ţicu trimite un şut cadrat, dar se semnalizează ofsside.

Min 22. GOOOL Petrolul. Irobiso deschide scorul pe ”Ilie Oană”. Pap a respinge o lovitură de cap bună a lui Huja, dar atacantul nigerian este pe fază şi introduce mingea în poartă.

Min 7. Ocazie Botoşani. Camara pătrunde în careul prahovenilor, încearcă să-i paseze unui coechipier, dar Tamaş intervine providenţial.

Min 1. A început partida.


În urma unui început dezamăgitor de sezon, în care a fost învinsă în primele două etape, în ciuda unor prestaţii bune, fanii Petrolului se îşi făceau griji că i-ar putea aştepta un sezon greu.

Însă, Nae Constantin a schimbat foaia şi a decis că echipa sa nu va mai încerca să joace un fotbal frumos, ci se va concentra să facă puncte, iar, până acum, planul a dat roade.

”Lupii galbeni” se află pe locul al treilea în clasament şi nu au mai fost înfrânţi din a doua etapă, reuşind victorii impresionante împotriva Rapidului şi lui FC U Craiova.

Totuşi afectată în continuare de probleme financiare, care au fost aproape de a duce la plecarea lui Gabi Tamaş, trupa ploieşteană nu se poate culca pe o ureche acum.

Adversara Petrolului de duminică a avut de asemenea parte de un început de sezon neaşteptat de bun.

Odată cu plecarea lui Marius Croitoru, mulţi experţi au sugerat că Botoşani ar putea să ajungă să se lupte la retrogradare, dar, deocamdată, pare o posibilă candidată la play-off.

Echipa pregătită de Mihai Teja a pierdut doar unul dintre cele şapte meciuri disputate până acum şi speră în continuare că va putea prinde un loc printre primele şase la finalul sezonului regulat.

Afla mai multe despre: petrolul botoşani 

viewscnt
Articole similare