Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noutate la antrenamentele Rapidului: ”Va începe cu noi”. Adi Mutu pregăteşte o surpriză pentru fanii giuleşteni după victoria cu Voluntari

Noutate la antrenamentele Rapidului: ”Va începe cu noi”. Adi Mutu pregăteşte o surpriză pentru fanii giuleşteni după victoria cu Voluntari

Rapid

Comentarii

Sâmbătă seara, Rapid a reuşit să revină pe primul loc al Ligii 1, după ce a obţinut a patra victorie la rând în campionat, scor 1-0, pe terenul lui FC Voluntari. La flash-interviul de după meci, Adi Mutu a anunţat că Jakub Vojtus va reveni la antrenamente şi că se mai pregătesc câteva transferuri.

După ce şi-a trecut în cont a patra victorie consecutivă din campionat, Rapid a revenit pe primul loc al Ligii 1, deşi Farul încă poate să îi întreacă pe giuleşteni.

Unicul gol al partidei cu Voluntari a fost marcat de Marko Dugandzic, cu o deviere fabuloasă, de vertiabil vârf de careu.

În urma jocului, Adi Mutu a fost prezent la flah-interviu şi a dezvăluit că Rapid este aproape de a îl avea înapoi şi pe Jakub Vojtus, jucătorul care se luptă cu Dugandzic pentru un post de titular.

În plus, în cazul transferurilor, ”Briliantul” le pregăteşte o surpriză fanilor. Mutu a spus ”o să mai vedeţi achiziţii probabil săptămâna viitoare”.

În condiţiile în care perioada de mercato se încheie pe 5 septembrie, doar luni ar mai putea legitima giuleştenii noi transferuri, dacă jucătorii nu vin liber de contract.

Adi Mutu pregăteşte o surpriză pentru fanii giuleşteni după victoria cu Voluntari

"Am avut o săptămână grea, cu meciuri grele. Mă bucur că am terminat cu 3 victorii. Mă bucură modul în care au jucat băieţii astăzi şi cum au interpretat ce le-am cerut.

Singurul punct negativ ar fi că nu închidem meciul mai repede, nu marcăm golul doi.

Aşa cum spuneam tot timpul şi am cerut şi conducerii să am un lot competitiv, să fie concurenţă, pentru că doar aşa creşte valoarea.

Cred că eu şi stafful meu am gestionat bine săptămână. Rezultatele vorbesc de la sine, dar pe lângă asta, nu avem accidentaţi.

Rapidul poate să crească, ideea e că de la meci la meci moralul creşte. Mi-a plăcut echipa, siguranţa pe care a arătat-o. Nu era uşor să faci asta împotriva unei formaţii care joacă 5-3-2.

Am reuşit de multe ori să găsim pasele în spatele mijlocaşilor. A fost un meci care mi-a plăcut mult şi sper să mergem pe această cale.

Pe lângă siguranţa de care am dat dovadă în toate aceste meciuri, după cum spuneam, trebuia să fructificăm mai multe din ocaziile pe care le-am avut.

Din punctul meu de vedere e normală presiunea. Jucătorii trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

Lumea poate să vorbească de titlu, noi rămânem concentraţi şi încercăm de la meci la meci să progresăm. O să mai vedeţi achiziţii săptămâna viitoare.

Cred că am un lot care poate să facă faţă competiţiei. Cei care intră de pe bancă aduc un plus. Normal că mi-aş dori ca antrenor să am cei mai buni jucători din lume.

O să revină şi Vojtus. Suporterii pot să se gândească la lucruri măreţe, dar noi şi conducerea rămânem cu picioarele pe pământ”, a declarat Adi Mutu.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare