Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă noi vom fi siguri, probabil şi ei vor fi”. Fotbalistul Universităţii Craiova, în vizorul lui Adi Mutu: ”Ştiu ce fel de jucător e”

”Dacă noi vom fi siguri, probabil şi ei vor fi”. Fotbalistul Universităţii Craiova, în vizorul lui Adi Mutu: ”Ştiu ce fel de jucător e”

Rapid

Comentarii

Deşi a rezolvat deja mai multe mutări importante în această perioadă de transferuri, Rapid nu vrea să se oprească aici şi continuă să îşi încerce norocul pe piaţa transferurilor şi are în vizor un fotbalist al Universităţii Craiova, alături de care a mai lucrat la naţionala U21.

Campania de transferuri reuşită de Rapid în această vară pare, cel puţin pe hârtia, una dintre cele mai bune reuşite de o echipă din Liga 1 în ultimii ani.

Deşi FCSB a adus jucători cu nume mai importante, Gigi Becali a şi plătit sume mult mai importante pentru aceştia, iar raportul calitate / preţ pare a fi în favoarea giuleştenilor.

Marko Dugandzic, Florin Ştefan, Jayson Papeau, Andrei Ciobanu, Vali Costache, Paul Iacob, Damien Dussaut şi Alexandru Măţan, sub formă de împrumut, au sosit la club pentru în jur de un milion de euro, în timp ce Becali a plătit peste cinci pentru nou-veniţii săi.

Totuşi, Rapid nu plănuieşte să se oprească aici. Aşa cum a anunţat jurnalistul Orange Sport Ovidiu Ionescu, giuleştenii au pus ochii pe Alex Cîmpanu (21 de ani).

Giuleştenii ar dori să îl împrumute pe fotbalistul Universităţii Craiova, care îndeplineşte criteriul ”under” impus de LPF.

Fotbalistul Universităţii Craiova, în vizorul lui Adi Mutu

În cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu Voluntari, Adi Mutu a fost întrebat dacă Cîmpanu se află pe lista sa, iar ”Briliantul” a confirmat că acesta este unul dintre jucătorii urmăriţi.

Totuşi, antrenorul a punctat că Rapid nu este deocamdată sigură în privinţa lui Cîmpanu, deşi are încredere că dacă va fi, atunci şi Universitatea Craiova îşi va da acordul.

Ceea ce pot să spun e că, într-adevăr, ne uităm la mai mulţi jucători, îi analizăm, Alex îl ştiu de la U21, ştiu ce fel de jucător e.

Bănuiesc că şi Craiova ştie acest lucru, nu are rost să discutăm deocamdată, noi nu suntem siguri, iar dacă vom fi siguri, probabil şi Craiova va fi.

Sunt mai mulţi jucători pe care îi analizăm şi despre care discutăm. Trebuie să vedem dacă se potrivesc pe stilul şi folozofia noastră, vom vedea, nu pot să zic da sau nu.

Pot doar să spun că sunt mai mulâi jucători pe care noi îi analizăm”, a declarat Adi Mutu.

Pe lângă Cîmapnu, Rapid se interesase şi de un jucător de la ”cealaltă” Craiova, Samuel Asamoah.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare