Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu a confirmat oferta pe care i-a făcut-o Rapid lui FC U Craiova! Cine este jucătorul dorit şi ce răspuns au primit giuleştenii

Adi Mutu a confirmat oferta pe care i-a făcut-o Rapid lui FC U Craiova! Cine este jucătorul dorit şi ce răspuns au primit giuleştenii

Rapid

Comentarii

Rapid face eforturi pentru a se întări pe ultima sută de metri a perioadei de mercato, după ce Adi Mutu a identificat compartimentul median ca fiind cu probleme. Astfel, giuleştenii au făcut o ofertă pentru un jucător al lui FC U Craiova, iar ”Briliantul” a dezvăluit care a fost răspunsul primit.

Perioada de mercato din România este aproape de final, iar echipele din Liga 1 fac eforturi să îşi definitiveze lotul în următoarele zile.

Una dintre formaţiile care încă este în căutarea a întăriri, chiar dacă a rezolvat o multitudine de transferuri până acum, este Rapid.

Echipa pregătită de Adi Mutu mai are nevoie de un vârf, întrucât, la momentul actual, se poate baza doar pe Marko Dugandzic, Jakub Vojtus fiind accidentat.

S-a vorbit despre variantele Daniel Paraschiv şi Denis Drăguş pentru ofensiva giuleştenilor, însă postul de vârf nu este singurul pe care Rapid caută întăriri.

Oarecum surprinzător, deoarece are deja o multitudine de opţiuni pe acel post, Adi Mutu mai doreşte şi un mijlocaş central, preferabil de profil defensiv.

Iar ”Briliantul” a confirmat că Victor Angelescu a făcut o ofertă pentru Samuel Asamoah (28 de ani), mijlocaşul lui FC U Craiova.

Adi Mutu a confirmat oferta pe care i-a făcut-o Rapid lui FC U Craiova

Din păcate pentru Rapid, oltenii nu au fost dornici să se despartă de ”Kante de Liga 1” şi au refuzat categoric propunerea primită dinspre Bucureşti.

A fost un interes pentru Asamoah, oferta făcută de patronul nostru a fost refuzată, aşa că nu are rost să mai discutăm”, a declarat Adi Mutu.

Internaţional togolez, Asamoah a însumat până acum trei apariţii pentru naţionala sa, însă fiecare dintre acestea a venit în acest an, graţie prestaţiilor reuşite în Bănie.

Un redutabil ”distrugător”, mijlocaşul central are rolul de a câştiga mingi şi a ”recicla” posesia către coechipierii săi din atac.

Sosit la FC U Craiova în vara trecută, cât Adi Mutu era pe banca echipei, Samuel Asamoah este unul dintre puţinii jucători care a impresionat chiar şi în perioadele modeste ale echipei oltene.

În puţin peste un an petrecut la club, Asamoah a reuşit deja să însumeze 47 de apariţii în tricoul echipei lui Adrian Mititelu, în care a reuşit să marcheze o dată şi să paseze decisiv de cinci ori.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare