Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, mai priceput decât experţii? ”Nu poţi să evaluezi un jucător după două săptămâni, merita mai multe şanse” | EXCLUSIV

Gigi Becali, mai priceput decât experţii? ”Nu poţi să evaluezi un jucător după două săptămâni, merita mai multe şanse” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Sâmbătă, în Liga 1, a avut loc un moment cu adevărat rar întâlnit. Vadim Raţă (29 de ani) a fost titular în partida FC Voluntari - Rapid, la doar câteva ore după ce a fost confirmată despărţirea sa de FCSB, după trei săptămâni la club.

Vadim Raţă ar putea fi iertat dacă îşi va aminti cu greu în viitor perioada petrecută la FCSB, întrucât, în perspectivă, perioada sa la club a fost incredibilă de scurtă.

Nu vorbim de câteva luni sau jumătate de sezon. Internaţionalul moldovean a fost prezentat la FCSB pe 12 august, iar pe 3 septembrie Voluntari îl ”re-prezenta”.

Vadim Raţă a făcut doar trei apariţii în tricoul vicecampioanei, însumând puţin peste 100 de minute, însă Gigi Becali a considerat că a văzut destul şi l-a dat afară.

Invitat în studioul Orange Sport, alături de Andrei Vochin, Andrei Cristea i-a transmis un mesaj cât se poate de corect patronului de la FCSB.

Fostul atacant ştie că nu se poate evalua un jucător într-un timp atât de scurt şi l-a întrebat pe Becali dacă a greşit că l-a dat afară sau a greşit că l-a adus la club pe Raţă.

Gigi Becali, mai priceput decât experţii?

Ajungi în două săptămâni să fii anunţat că vei pleca, mi se pare dificil pentru el, nu ştiu de ce s-a renunţat la el, dar cred că merita mai multe şanse. Nu poţi să evaluezi un jucător după două săptămâni.

Când plăteşti o sumă de transfer, când ai greşit, când îl dai afară sau când ai plătit suma? Mi s-a părut cam rapidă plecarea”, a declarat Andrei Cristea, la Orange Sport.

Andrei Vochin a sugerat că o parte din vină îi aparţine şi lui Nicolae Dică, întrucât acesta fie a decis să îl introducă pe Vadim Raţă în teren după doar o zi, fie a ascultat ordinul patronului de a proceda astfel.

Dacă îl prindem pe Dică, să îl întrebăm, dacă bagi jucătorul după o zi, ok, e decizia ta, înseamnă că trebuie să îmi pun nişte întrebări, dacă nu e decizia ta, oricum trebuie să îmi pun nişte întrebări”, a adăugat Andrei Vochin.

Vadim Raţă a vorbit despre perioada de la FCSB şi a fost dezolant de sincer în discursul său.

 

Afla mai multe despre: vadim raţă 

viewscnt
Articole similare