Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | FC U Craiova l-a transferat pe înlocuitorul lui Andrea Compagno! Cât a plătit Adrian Mititelu

OFICIAL | FC U Craiova l-a transferat pe înlocuitorul lui Andrea Compagno! Cât a plătit Adrian Mititelu

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova rămăsese descoperită în atac odată cu plecarea lui Andrea Compagno la FCSB, astfel că Adrian Mititelu nu a pierdut timpul şi a transferat un înlocuitor. Jucătorul în cauză este golgheterul la zi al campionatului Moldovei, Jibril Ibrahim (19 ani).

Mariu Croitoru a primit o lovitură grea spre finalul perioadei de mercato, după ce Adrian Mititelu a acceptat oferta de 1,5 milioane de euro a lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno.

Italianul a făcut pasul la Bucureşti, iar FC U Craiova şi-a pierdut golgheterul şi vicecăpitanul, un jucător despre care patronul vorbea la superlativ.

Aşadar, oltenii au avut nevoie să aducă un înlocuitor şi să îl aducă cât mai repede, întrucât perioada de mercato urmează să se încheie pe 5 septembrie.

Iar FC U Craiova a anunţat oficial că s-a înţeles cu un nou atacant, Jibril Ibrahim, de la FC Sfântul Gheorghe, golgheterul campionatului Moldovei în acest sezon, cu şase goluri în şapte partide.

Adrian Mititelu a fost dispus să plătească 250.000 de euro pentru transfer, plus încă 25% dintr-un viitor transfer.

FC U Craiova l-a transferat pe înlocuitorul lui Andrea Compagno

FC U CRAIOVA 1948 a transferat golgheterul la zi al campionatului Moldovei! Clubul nostru a ajuns la un acord de transfer cu echipa moldavă FC Sfântul Gheorghe pentru costul total de 250.000 euro şi 20% dintr-un eventual transfer, obţinând astfel semnătura tânărului atacant nigerian Jibril Ibrahim, în vârstă de 19 ani.

Proaspătul atacant al Ştiinţei este considerat cel mai talentat jucător la ora actuală din campionatul Moldovei, având un start de sezon excelent, cu 6 goluri marcate în 7 meciuri. Bine ai venit, Ibrahim”, se arată în mesajul postat de FC U Craiova.

Sosit în Europa în urmă cu un an, la FC Sfântul Gheorghe, din ţara natală, de la Abuja (Nigeria), Ibrahim a însumat 31 de partide în tricoul echipei moldovene, marcând de 10 ori.

Acesta a ”explodat” în acest sezon, după ce dezamăgise în primul an petrecut la Sfântul Gheorghe, deşi acest lucru este de înţeles.

Mutat din ţara natală, de pe alt continent, practic din altă lume, Ibrahim a avut timp să se adapteze la noile sale împrejurimi şi a demonstrat ce poate cu adevărat, iar FC U Craiova va spera că acesta va continua pe acelaşi drum şi în Bănie.

Afla mai multe despre: jibril ibrahim 

viewscnt
Articole similare