Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Urmează un nou tun financiar pentru Gigi Becali? Adrian Mititelu ştie câţi bani va lua FCSB când îl va vinde pe Compagno: ”Îşi va scoate banii şi va mai lua milioanele astea peste!”

Urmează un nou tun financiar pentru Gigi Becali? Adrian Mititelu ştie câţi bani va lua FCSB când îl va vinde pe Compagno: ”Îşi va scoate banii şi va mai lua milioanele astea peste!”

FCSB

Comentarii

Adrian Mititelu susţine că Gigi Becali va face o adevărată afacere cu Andrea Compagno, jucător pentru care FCSB a plătit 1,5 milioane de euro.

Andrea Compagno a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Farul Constanţa, care va fi transmisă în direct pe OrangeSport 1 şi orangesport.ro. 

Gigi Becali a plătit suma de 1.5 milioane de euro, iar echipa lui Nicolae Dică ar trebui să aibă un om pe care se poate baza în atac. Fotbalistul a fost prezent la prima lui conferinţă de presă în calitate de jucător al FCSB-ului. 

După ce l-a vândut, Adrian Mititelu susţine că Gigi Becali va face o adevărată afacere cu atacantul italian. Patronul de la FC U Craiova spune că latifundirul din Pipera va încasa în momentul când îl va vinde pe italian 4 milioane de euro. 

”Îşi va scoate banii şi va mai lua milioanele astea peste!”

”Eu sunt convins că FCSB va scoate aceşti bani şi îl va vinde cu cel puţin patru milioane de euro în maxim un an. Are un potenţial uriaş. Eu îl cunosc foarte bine, m-am documentat. E un băiat extraordinar de serios.

A avut o evoluţie puţin mai problematică, pentru că a crescut foarte mult la 16 ani şi asta l-a împiedicat să ajungă la o formă sportivă corespunzătoare talentului său, însă am avut norocul ca el să se dezvolte la noi, să îşi revină fizic.

Veţi vedea că va juca la o echipă mare Compagno, la o echipă bună din Europa. Există o înţelegere pentru 10% dintr-o eventuală vânzare. Dacă şansa îl va ajuta să nu se accidenteze, 100% va pleca.

Îl cunosc foarte bine şi reţineţi ce vă spun, nu mă joc cu cuvintele. L-am dat pe această sumă de bani, care ne ajută foarte mult. L-am dat cu inima strânsă, dar sunt convins că el va sta cel mult un an în România”, a declarat Adrian Mititelu, la ProArena.

Afla mai multe despre: fcsb-compgano-becali-mititelu 

viewscnt
Articole similare