Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Giedrius Arlauskis a revenit în Liga 1! Portarul a fost prezentat la noua echipă: ”Bun venit!”

OFICIAL | Giedrius Arlauskis a revenit în Liga 1! Portarul a fost prezentat la noua echipă: ”Bun venit!”

Superliga

Comentarii

La un an după ce a părăsit-o pe CFR Cluj, timp în care nu şi-a găsit o nouă echipă, Giedrius Arlauskis (34 de ani) a revenit în fotbal şi a semnat oficial cu Universitatea Craiova, a confirmat clubul oltean sâmbătă seara.

Giedrius Arlauskis este liber de contract din septembrie 2021, când se despărţise cu scandal de CFR Cluj, odată cu revenirea lui Dan Petrescu la club şi plecările lui Marian Copilu şi Marius Şumudică.

Lituanianul de abia revenise în Gruia în martie, dar a avut viaţă scurtă după întoarcerea la club, rezistând doar şase luni până să fie împins să plece.

De atunci, lituanianul fie nu şi-a găsit o nouă echipă, fie nu a fost dornic să dea curs vreuneia dintre ofertele primite.

Totuşi, acum a apărut o propunere atractivă pentru Arla, care va reveni în lupta la titlu din România, având acum în CV toţi trei ”granzii” campionatului nostru.

Universitatea Craiova a anunţat oficial că portarul a semnat un contract valabil pe un an şi i-a urat mult succes acestuia.

Giedrius Arlauskis a revenit în Liga 1! Portarul a fost prezentat la noua echipă

Bun venit, Giedrius Arlauskis! Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu goalkeeper-ul lituanian, iar acesta va îmbrăca tricoul Ştiinţei pentru un an.

Arla are în palmares 7 titluri de campion al României, două SuperCupe şi o Cupă a ţării.

Îi dorim lui Arla să aibă parte de multe jocuri reuşite în tricoul Campioanei Unei Mari Iubiri”, se arată în mesajul postat de olteni.

Sosit în România în 2008, la Unirea Urziceni, Arlauskis este unul dintre cei mai titraţi jucători străini din Liga 1, cu şapte campioanate, două Supercupe, o Cupă a României şi o Cupă a Ligii.

Internaţional lituanian, Arla a reuşit să însumeze 23 de apariţii în tricoul naţionalei sale, fiind desemnat cel mai bun jucător al ţării în 2014, an în care a semnat cu FCSB.

În Bănie, portarul de 34 de ani îi va lua locul lui David Lazar, care fusese titularizat în urma despărţirii de Mirko Pigliacelli.

Fostul portar al Astrei a dezamăgit însă, astfel că Mirel Rădoi a decis să transfere un înlocuitor.

Afla mai multe despre: giedrius arlauskis 

viewscnt
Articole similare