Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rotaru, TUN pentru Rădoi: "A semnat!". U Craiova, lovitură uriaşă

BREAKING | Rotaru, TUN pentru Rădoi: "A semnat!". U Craiova, lovitură uriaşă
Comentarii

Giedrius Arlauskis (34 de ani) a semnat cu U Craiova, iar transferul portarului campion cu FCSB şi CFR Cluj este o adevărată lovitură dată de clubul din Bănie.

Mihai Rotaru, patronul U Craiova, a dat un adevărat tun pe piaţa transferurilor pentru echipa lui Mirel Rădoi. Giedrius Arlauskis, veteranul campion în România cu Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj, a semnat cu trupa din Bănie.

BREAKING | Rotaru, TUN pentru Rădoi: "A semnat!". U Craiova, lovitură uriaşă

Anunţată în exclusivitate de jurnalistul Orange Sport, Ovidiu Ionescu, mutarea lui Giedrius Arlauskis la U Craiova s-a realizat. Portarul a ajuns la un acord cu U Craiova, club la care a ajuns Marian Copilu, omul cu care o relaţia foarte bună de pe vremea de la CFR Cluj.

Giedrius Arlauskis a semnat deja cu U Craiova, scrie Fanatik, care anunţă că acesta urmează să fie prezentat oficial în următoarele ore. Sursa citată mai scrie că negocierile dintre cele două părţi au mers fără cursur şi "totul este rezolvat", oltenii profitând probabil de relaţia bună dintre Arlauskis şi Copilu.

Arlauskis este liber de contract din septembrie 2021, după ce a plecat de la CFR Cluj. Atunci, fostul internaţional lituanian a reacţionat nervos după ce Marius Şumudică a fost demis.

Tot atunci a fost dat afară şi Marian Copilu, cel care are o relaţie extrem de strânsă cu Arlauskis. De altfel, portarul lituanian a declarat în mai multe rânduri că a acceptat pentru Marian Copilu să revină la CFR Cluj.

Portarul din Lituania are în palmares şapte titluri de campion în România, cinci cu CFR Cluj, unul cu FCSB şi unul cu Unirea Urziceni.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Giedrius Arlauskis în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: giedrius arlauskisu craiovatransfermirel radoirotaru 

viewscnt
Articole similare