Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Îl mai recunoşti pe Temwanjera? Cum arată la 40 de ani cel despre care Porumboiu a spus că ”a schimbat 3 rânduri de dinţi” :)

FOTO | Îl mai recunoşti pe Temwanjera? Cum arată la 40 de ani cel despre care Porumboiu a spus că ”a schimbat 3 rânduri de dinţi” :)galerie foto

Superliga

Comentarii

Ajuns la 40 de ani, renumitul Mike Temwanjera s-a stabilit în ţara natală, Zimbabwe şi nu prea are timp să se plictisească.

Mike Temwanjera este unul dintre jucătorii străini care au rămas în memoria suporterilor străini. A jucat la FC Vaslui din ianuari 2007 până în vara lui 2014, timp în care a colaborat cu excentricul Adrian Porumboiu.

De altfel, fostul mare arbitru a pus de mai multe ori la îndoială vârsta reală pe care o are Mike Temwanjera.

Cum arată Mike Temwanjera la 40 de ani

Mike Temwanjera a plecat din România în vara lui 2014, când avea 32 de ani. A mai jucat un an la Bangkok United şi apoi s-a retras.

În prezent, el s-a stabilit în ţara natală, unde a înfiinţat o academie de fotbal căreia i-a dat numele ”Vaslui”, în semn de apreciere pentru clubul la care şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei.

De asemenea, el şi-a deschis şi-a deschis şi o afacere în domeniul transportului, dar este implicat şi la o şcoală de antrenori. Însă are timp şi de călătorii.

Recent, el a fost etichetat de fratele său într-o imagine surprinsă în Fayetteville, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii.

Îmbrăcat lejer, Mike Temwanjera a pus câteva kilograme pe el şi este destul de schimbat faţă de perioada în care juca în România.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU MIKE TEMWANJERA!

Adrian Porumboiu şi declaraţia despre Mike Temwanjera care a rămas în istoria Ligii 1

În 2013, Adrian Porumboiu, care atunci era patron la FC Vaslui, a oferit o declaraţie care a rămas celebră. Omul de afaceri a spus atunci că este ”mai bătrân decât Gabi Balint”, care atunci avea 50 de ani şi era antrenor la Vaslui.

"Temwanjera e mai bătrân decât Gabi, dar Mike e un tip admirabil. Cred că Mike e deja la a treia dantură, asta apropo de cai de rasă!

E jucătorul care a dat tot şi mai mult decât putea să dea dintre toţi jucătorii care au trecut pe la Vaslui. Noi ne permitem glume, pentru că suntem din aceeaşi generaţie şi ne permitem glume", a spus Adrian Porumboiu în celebra declaraţie făcută în 2013.

Pentru FC Vaslui, Mike Temwanjera a adunat 199 de prezenţe, timp în care a marcat de 46 de ori şi a oferit 14 assist-uri.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: temwanjera 

viewscnt
Articole similare