Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un jucător de la FCSB s-a transferat la U Cluj: ”Sunt onorat că am ajuns la această echipă de tradiţie”

OFICIAL | Un jucător de la FCSB s-a transferat la U Cluj: ”Sunt onorat că am ajuns la această echipă de tradiţie”

FCSB

Comentarii

Un jucător care este sub contract cu FCSB s-a transferat la Universitatea Cluj, sub formă de împrumut.

Universitatea Cluj s-a întărit cu un jucător care se află sub contract cu FCSB. Este vorba despre Ovidiu Horşia, care a fost considerat o mare speranţă a generaţiei sale.

Mijlocaşul care va împlini 22 de ani pe 30 octombrie este sub contract cu FCSB, dar era împrumutat în Liga 2, la Unirea Constanţa, echipă controlată de Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali.

Ovidiu Horşia s-a transferat de la FCSB la Universitatea Cluj

Ovidiu Horşia a fost trimis de FCSB, la începutul acestei veri, să joace la Unirea Constanţa, dar zilele trecute s-a ivit o şansă mult mai bună pentru el.

Cei de la U Cluj l-au solicitat pentru un transfer sub formă de împrumut, până în vara viitoare şi tânărul mijlocaş dreapta s-a declarat încântat de şansa de a reveni în Liga 1.

”Sunt foarte bucuros, mă simt foarte onorat că am ajuns la această echipă de tradiţie şi sper să ajut echipa cu tot ce am mai bun şi să adunăm puncte.

Nu am apucat să vorbesc cu nimeni, că asta a fost aşa, de pe o zi pe alta”, a declarat Ovidiu Horşia pentru site-ul oficial al clubului.

Acum în vârstă de 21 de ani, Ovidiu Horşia a fost transferat de FCSB în vara lui 2017, de la ACS Kinder, mutare făcută pentru academia clubului.

Ulterior, el a tot fost împrumutat şi a mai jucat pentru Academica Cliceni, Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş.

Ovidiu Horşia a fost considerat o mare speranţă a generaţiei sale şi a fost component al naţionalelor de U17 şi U19 ale României.

El a făcut parte pentru o scurtă perioadă şi din lotul de seniori al lui FCSB, în sezonul 2020-2021, când a şi avut două apariţii, însă ulterior a fost împrumutat pentru a avea şansa să joace mai mult.

În prezent, Ovidiu Horşia este cotat pe transfermarkt.com la 150.000 de euro.

Afla mai multe despre: horsia 

viewscnt
Articole similare