Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Stadion nou din Liga 1, inundat de ploaie. Antrenorul a dat la mătură după ce apa a ajuns la vestiare: ”E incredibil ce se întâmplă”

FOTO | Stadion nou din Liga 1, inundat de ploaie. Antrenorul a dat la mătură după ce apa a ajuns la vestiare:  ”E incredibil ce se întâmplă”galerie foto

Superliga

Comentarii

Un stadion din Liga 1 a fost inundat după o ploaie torenţială. Arena a fost inaugurată în 2020.

Un stadion nou din Liga 1, care a fost inaugurat în 2020, are mari probleme când ploua torenţial. Arena a fost inundată şi apa a ajuns inclusiv în birouri şi în vestiare.

Antrenorul echipei a fost nevoit să pună mâna pe mătură şi să îndepărteze apa care s-a strâns în demisol în urma unei ploi torenţiale care a durat în jur de două ore.

O arenă nouă din Liga 1, inundată de o ploaie torenţială: ”La banca de rezerve poţi să înoţi”

Lucrările la noul stadion din Arad au început în 2014 şi inaugurarea lui a tot fost amânată, deşi este vorba despre o arenă cu aproape 13.000 de locuri.

Stadionul a costat 14 milioane de euro şi a fost inaugurat abia în 2020, însă, încă de atunci, administratorii arenei s-au confruntat cu mari probleme.

Una dintre probleme este provocată de infiltraţiile care apar la demisol. Înainte de meciul cu Chindia Târgovişte, meci care începe diseară, la 19:00 şi transmis de Orange Sport, arena a fost inundată.

Potrivit sportarad.ro, de vină a fost o ploaie torenţială care a ţinut aproximativ două ore. Apa a pătruns la demisol şi a inundat vestiarele şi birourile. În plus, şi terenul a avut de suferit.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Ilie Poenaru a fost nevoit să pună mâna pe mătură pentru a ajuta la îndepărtarea apei:

”Dau şi acasă cu mătura, nu mi-e ruşine. Nu e nicio problemă pentru mine, dar nu pot să cred că la un stadion atât de nou cei care au făcut proiectul nu au luat în considerare şi natura.

E incredibil ce se întâmplă. Cred că ar trebui ca pentru ziua de azi cei care au proiectat acest teren să vină să ne dea un salariu pentru că am curăţat apa după ei.

Lăsând gluma la o parte, facem orice pentru a avea condiţiile necesare să ne desfăşurăm activitatea”, a declarat Ilie Poenaru, citat de sportarad.ro.

”Doamne fereşte, noi râdem, glumim acum, dar e posibil să se întâmple la un meci oficial şi nu ştiu pe unde scoatem cămaşa, pentru că vestiarele sunt pline de apă. Aţi văzut la banca de rezerve? Dacă vrei să înoţi totul e pregătit, e ca un bazin acolo”, a mai spus antrenorul UTA-ei.

Vezi mai multe imagini pe sportarad.ro!

Problemele la noul stadion din Arad apar mai ales în momentele în care plouă abundent. Radu Dragoş, directorul firmei care a construit stadionul, spune că a înştiinţat încă autorităţile locale despre această problemă încă de când arena era în faza de construcţie.

Atunci, el spune că le-a recomandat autorităţile să construiască şi un bazin de colectare a apei şi de pompare, însă el n-a mai fost finanţat.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: arad 

viewscnt
Articole similare